in ,

Snackbar-held verjaagt dief: ‘Ik blijf gewoon rustig’

De 63-jarige man verschalkte overvaller met zoutpot

Een bijzondere situatie woensdagavond in Den Haag. Edsel, een medewerker van lokale snackbar “De Jong Snacks”, kwam oog in oog te staan met een gewapende overvaller. Edsel weet de overvaller af te schrikken met een zoutpot.

Medewerker van de eeuw

Edsel kwam een aantal jaren geleden naar Nederland vanuit Curaçao. Als oom van de beste vriend van eigenaresse van de snackbar kon hij daar aan de slag. De eigenaresse van de snackbar vond dat ze iets moest doen en bedacht zelf een baan voor hem. Edsul zou ’s avonds aanwezig moeten zijn bij de snackbar. Dit om te zorgen voor een extra stukje veiligheid. Als het aan de eigenaresse ligt wordt Edsul de medewerker van de eeuw dankzij zijn heldhaftige optreden.

Interviews

Aan interviews geen gebrek op dit moment voor de 63-jarige medewerker. Iedere zender is inmiddels bij de snackbar langs geweest om zowel te spreken met de eigenaar als de medewerker en mensen in de buurt van de snackbar.

Bekijk ook:
Weinig partijen sluiten Mark Rutte nog uit voor een nieuw kabinet

Overal op het internet zijn filmpjes te vinden van het heldhaftige optreden van de 63-jarige man. Echter is de overvaller op dit moment nog altijd op vrije voeten.

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe kom ik ’s ochtends beter mijn bed uit?

Meisje (10) rijdt kleuter aan tijdens “rijles”