Snackbar-held verjaagt dief: ‘Ik blijf gewoon rustig’

0 Shares

Een bijzondere situatie woensdagavond in Den Haag. Edsel, een medewerker van lokale snackbar “De Jong Snacks”, kwam oog in oog te staan met een gewapende overvaller. Edsel weet de overvaller af te schrikken met een zoutpot.

Medewerker van de eeuw

Edsel kwam een aantal jaren geleden naar Nederland vanuit Curaçao. Als oom van de beste vriend van eigenaresse van de snackbar kon hij daar aan de slag. De eigenaresse van de snackbar vond dat ze iets moest doen en bedacht zelf een baan voor hem. Edsul zou ’s avonds aanwezig moeten zijn bij de snackbar. Dit om te zorgen voor een extra stukje veiligheid. Als het aan de eigenaresse ligt wordt Edsul de medewerker van de eeuw dankzij zijn heldhaftige optreden.

Interviews

Aan interviews geen gebrek op dit moment voor de 63-jarige medewerker. Iedere zender is inmiddels bij de snackbar langs geweest om zowel te spreken met de eigenaar als de medewerker en mensen in de buurt van de snackbar.

Overal op het internet zijn filmpjes te vinden van het heldhaftige optreden van de 63-jarige man. Echter is de overvaller op dit moment nog altijd op vrije voeten.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.