Voetbalweddenschappen op je mobiel: De beste apps en platforms 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Voetbalweddenschappen op je mobiel: De beste apps en platforms

Gokkers die graag een weddenschap af willen sluiten ontkomen er tegenwoordig niet meer aan, de mobiele applicaties. Door de wetgeving die in 2021 van kracht is gegaan, is het aantal online aanbieders sterk gestegen. Ook het aanbod aan applicaties en platforms is hierdoor sterk gestegen.

Niet alleen de beschikbaarheid, maar ook het gebruiksgemak spreekt online gokkers enorm aan. Altijd en overal een gokje kunnen wagen, gemakkelijk inloggen én snel geld storten en opnemen met een aantal clicks op je mobiele telefoon. Dit maakt het nog gemakkelijker om sportweddenschappen af te sluiten.

Vergelijking van drie mobiele applicaties

Er zijn inmiddels verschillende bookmakers waarbij je via je mobiele telefoon sportweddenschappen af kunt sluiten door de app te gebruiken. Hieronder worden drie van deze applicaties op een rij gezet.

Unibet

Bij Unibet zijn de gebruikers vooral te spreken over de snelheid van de applicatie en het gebruikersgemak. Het navigeren is enorm gemakkelijk, zowel op het gebied van geld storten als het zoeken naar je favoriete sport. Ook het plaatsen van de weddenschappen is een van de grote pluspunten van het bedrijf.

Veel Nederlandse gokkers hebben de laatste maanden gekozen voor Unibet, aangezien zij ook voor de nieuwe kansspelwetgeving al in Nederland actief waren. Hierdoor is het voor velen een bekende partij. De Unibet voetbalbonuscode die daarnaast beschikbaar is én te claimen is via de mobiele app, zorgt ervoor dat je een aantal mooie weddenschappen kunt afsluiten. Toch zijn er ook een aantal negatieve geluiden te horen van gebruikers die de app op een iPhone of Android apparaat gebruiken.

Een van de meest gehoorde punten van kritiek is dat de app veelvuldig crasht bij het laden van weddenschappen of het plaatsen van weddenschappen. De app blijft minutenlang laden, terwijl de game geen moment naar voren komt. Kies je er vervolgens voor om de app af te sluiten, dan ben je soms je bonus kwijt.

Bekijk ook:
Darts: van Britse pubs tot miljoenen business – Nederlandse topdarters veroveren de wereld

TOTO

Bij TOTO is het grote voordeel dat de specials ook op je mobiele telefoon worden aangeboden en je deze in de app snel kunt claimen. Hierdoor kun je van dezelfde bonussen profiteren als op de website. Je kunt dit door pushberichten nog gemakkelijker maken en direct profiteren van de hoogste bonussen.

Ondanks dat we zelf hebben ervaren dat het inzetten op wedstrijden vrij gemakkelijk gaat, krijgt TOTO de laatste maanden veel kritiek. Vooral na een aantal recente updates crasht de app vaak en worden wedstrijden uit de betting slip gegooid. Dit maakt het inzetten op sportwedstrijden natuurlijk een stuk lastiger.

Bet365

En tot slot hebben we dan nog Bet365, internationaal de grootste aanbod van online sportweddenschappen. Laten we beginnen met het inloggen, wat enorm gemakkelijk is doordat je je vingerafdruk of gezichtsherkenning kunt gebruiken. Ook het navigeren is een sterk punt, waarbij de verschillende sporten direct in het menu staan weergegeven. De meest populaire sporten staan natuurlijk vooraan.

Kies je eenmaal voor voetbal, dan komen er direct een aantal wedstrijden in beeld. Dit zijn de uitgelichte wedstrijden van dat moment. Deze wedstrijden moeten nog gespeeld worden, maar in sommige gevallen zie je ook de live wedstrijden. Het plaatsen van een weddenschap is met een klik op de knop gedaan. Een van de laatste grote voordelen van deze applicatie is dat je ook voetbalwedstrijden live kunt volgen, mits er voldoende geld op je account staat.

Een van de meest gehoorde klachten bij het bedrijf is dat de iDEAL functionaliteit voor mobiele apparaten moeizaam verloopt. Zo zijn er verschillende reviews waarin wordt geklaagd over de functionaliteit als ING als bank wordt gekozen.

Bekijk ook:
Dit is de aanleiding van bizar incident met Turkse scheidsrechter

App Store en Google Play Store Reviews

Over het algemeen komt Bet365 zowel in de Google Play Store als in de App Store als beste uit de test naar voren. Zij krijgen van de gebruikers gemiddeld 4.6 van de 5 sterren. Hierdoor staan zij bij beide aanbieders ook in de toplijsten, vooral vanwege het gebruiksgemak van de applicatie.

Bij TOTO liggen de resultaten met respectievelijk 4.3 en 4.1 sterren wat lager, wat vooral komt door de updates van de laatste maanden. Vooral in de laatste maanden zien we meer en meer negatieve reviews verschijnen waarbij de app crasht, weddenschappen uit de betting slip worden gegooid en spelers niet meer kunnen inzetten.

De slechts presterende applicatie van dit moment is die van Unibet. Zij krijgen een 3.9 en 3.6 van de gebruikers, vooral doordat iDEAL betalingen moeilijk blijken te zijn. Weten zij dit op te lossen, dan verwachten we dat zij flink gaan stijgen in de App Store en Google Play Store. Vooralsnog bungelen zij ergens onder aan de lijst.

Conclusie

Vooralsnog is Bet365 de beste applicatie voor het inzetten op voetbalwedstrijden. Gebruikers zijn zeer te spreken over het gebruiksgemak, het inzetten op sportwedstrijden, het navigeren en het inloggen via gezichtsherkenning of je vingerafdruk. Dit maakt dat het op dit moment een van de meest gedownloade applicaties van bookmakers is.

Wil je zelf een mobiele applicatie voor het inzetten op voetbalwedstrijden kiezen, kijk dan altijd naar een combinatie van features en reviews van gebruikers. Dit geeft je het beste beeld van de mogelijkheden binnen de app.

697

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.