tatoeages
Saved Read later
Deel dit bericht

Must see: kleurrijke meid laat tatoeages voor een dag verdwijnen

Wij zijn fan van mooie dames en ook van tatoeages. Een combinatie van beiden kan heel aantrekkelijk zijn, maar er zijn ook meiden die zich van top tot teen vol hebben laten kalken. Zo ook de Australische Amber Luke. Zelfs haar oogbollen zijn getatoeëerd. Ze liet onlangs al haar tattoo's voor een dag verdwijnen, en het resultaat is verbluffend.

Amber Luke is van top tot teen getatoeëerd

De 26-jarige Amber heeft in de afgelopen jaren haar lichaam voor 98% bedekt met tatoeages. Ze ziet het als een vorm van expressie, kunst, en ze is van mening dat ze haar eigen identiteit heeft gecreëerd. Mensen hebben hier uiteraard een mening over, maar daar trekt ze zich niets van aan. Amber zag er vroeger heel anders uit, om mensen te laten zien hoe dat was heeft ze voor een dag al haar tatoeages laten bedekken.

Ze heeft naar eigen zeggen maar liefst 90.000 euro aan tattoo’s op haar lichaam zitten. Ze heeft ook haar oogbollen laten kleuren, en zelfs haar tong laten splitsen. Ze ziet er dus verre van alledaags uit. Amber is echter de moeilijkste niet, en besloot om mee te doen aan het programma Truly’s Transformed, waarin ze een metamorfose onderging.

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

Een bizarre transformatie

Amber zegt dat ze vroeger veel werd gepest. “Mijn jeugdtrauma’s van gepest worden toen ik nog geen tattoo’s had zullen misschien terugkomen als ik mezelf zonder inkt in de spiegel zie, het zal me choqueren” aldus Amber. Niettemin durfde ze de uitdaging aan, en liet een compleet team aan visagisten werken aan haar kleurrijke lichaam. Ze zijn uren bezig geweest om al haar tatoeages te bedekken.

Het resultaat is verbluffend. Ze is niet meer te herkennen nadat de visagisten klaar zijn met hun werk. Amber is echter niet blij met het resultaat, en ook haar moeder vraagt; “waar is mijn dochter? Ik vind je leuk met je tatoeages”. Het mag duidelijk zijn dat Amber haar getatoeëerde uiterlijk omarmt en dat ze nergens spijt van heeft. Check hieronder de bizarre beelden.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.