Dit kun je doen tijdens een me-time moment 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit kun je doen tijdens een me-time moment

Of je nou kinderen hebt of een drukke baan. Soms is een moment voor jezelf erg belangrijk. Door de drukte van de dag cijferen we onszelf best vaak even weg. Daarom is het belangrijk om even een moment voor jezelf te nemen en weer helemaal tot jezelf te komen. Maar wat kun je allemaal doen tijdens een me-time moment? Hieronder bespreken wij het allemaal!

Een boek lezen

Heb je een boek dat je al een tijdje wil lezen, maar kom je er maar niet aan toe? Dan is dit het juiste moment om een begin te maken aan dit boek. Lezen is niet alleen leuk, maar heeft ook nog eens verschillende voordelen. Zo kan het lezen van een goed boek je in een andere wereld brengen en je gedachten tot rust laten brengen. Hierdoor kun je ontladen van stress en kun je ook nog eens je verbeeldingskracht en creativiteit verbeteren. Pak dus snel je boek en laat je meesleuren.

Dit kun je doen tijdens een me-time moment 16

Neem een warm bad

Hoe fijn is het om tijdens je me-time moment een lekker warm bad te nemen. Een warm bad heeft namelijk een ontspannende functie. Hoe fijn is het om in een warm bad te gaan met heerlijke badzouten en oliën. Daarnaast mag je de ontspannende muziek niet vergeten. Ook kun je ervoor kiezen om tijdens het bad een filmpje aan te zetten. Op deze manier kun je helemaal ontspannen en opladen voor de orde van de dag.

Ontdek je lichaam

Het ontdekken van je lichaam is een prachtige manier van een me-time moment. Daarnaast is het ook een vorm van essentiële zelfzorg. Raak jezelf aan en ga na wat jij prettig vindt. Of je nu je lichaam ontdekt met je handen, of dat je ervoor kiest om speeltjes te gebruiken, masturberen is een ideaal voorbeeld van een me-time moment. Wil jij meer te weten komen over wat je lekker vindt? Bekijk dan snel het brede assortiment speeltjes van privatefun.nl.

Maak van jou me-time moment een spa moment

Creëer je eigen spa-ervaring thuis voor een ideaal me-time moment. Haal lekkere gezichtsmaskers in huis en verwen jezelf met manicuren en pedicures. Ook kun je ervoor kiezen om naar een spa te gaan om jezelf helemaal te laten verwennen. Een ontspannende lichaamsmassage mag natuurlijk niet ontbreken bij jou me-time moment. Het is maar net wat jij wil en waar jij echt helemaal uitgerust van wordt.

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.