in ,

LOLLOL

Video: de grappigste tattoo fails

Zouden ze achteraf spijt hebben?

Een tatoeage kan best leuk zijn, maar niet als ze er zo uit zien.. 

Het is tegenwoordig helemaal in om een tatoeage te nemen. Ze komen in allerlei soorten, vormen en maten, en ze kunnen er fantastisch uit zien. Helaas zijn er ook genoeg voorbeelden waarbij een tatoeage iets minder goed uitgepakt. Sommige mensen hebben namelijk een wat twijfelachtige smaak, zijn geen taalexperts of maken een beslissing onder invloed van wat alcoholische versnaperingen, en dat kan wel eens leiden tot enorme tattoo fails.

In de bovenstaande video is een compilatie gemaakt van talloze tattoo fails. Voor die mensen is hun tattoo fail misschien niet zo grappig, maar de neutrale toeschouwer kan er waarschijnlijk best om lachen. Want, toegegeven, sommige tatoeages zien er zo verschrikkelijk uit dat je moeilijk kan geloven dat ze echt zijn.

Bekijk ook:
Een klassieke fail compilatie

In de video is te zien hoe mensen hun lichaam “verpesten” met de meest lelijke versieringen. Daarnaast hadden sommige mensen misschien wat beter kunnen nadenken over de spelling of locatie, want dat gaat ook niet altijd even lekker. Wat dacht je bijvoorbeeld van de quote “Never don’t give up“? Heel inspirerend, toch?

Bekijk ook:
Grappige dieren, probeer niet te lachen

Geniet van de video, en nog een laatste tip: als je een tatoeage neemt, denk er dan eerst even goed over na. Anders sta je in de toekomst ook wellicht in een compilatie van grappige tattoo fails.

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

meest gestelde vragen over een auto-accu’s

Peiling: VVD blijft populair na val kabinet