Video: de grappigste tattoo fails 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: de grappigste tattoo fails

Een tatoeage kan best leuk zijn, maar niet als ze er zo uit zien.. 

Het is tegenwoordig helemaal in om een tatoeage te nemen. Ze komen in allerlei soorten, vormen en maten, en ze kunnen er fantastisch uit zien. Helaas zijn er ook genoeg voorbeelden waarbij een tatoeage iets minder goed uitgepakt. Sommige mensen hebben namelijk een wat twijfelachtige smaak, zijn geen taalexperts of maken een beslissing onder invloed van wat alcoholische versnaperingen, en dat kan wel eens leiden tot enorme tattoo fails.

In de bovenstaande video is een compilatie gemaakt van talloze tattoo fails. Voor die mensen is hun tattoo fail misschien niet zo grappig, maar de neutrale toeschouwer kan er waarschijnlijk best om lachen. Want, toegegeven, sommige tatoeages zien er zo verschrikkelijk uit dat je moeilijk kan geloven dat ze echt zijn.

Bekijk ook:
Een klassieke fail compilatie

In de video is te zien hoe mensen hun lichaam “verpesten” met de meest lelijke versieringen. Daarnaast hadden sommige mensen misschien wat beter kunnen nadenken over de spelling of locatie, want dat gaat ook niet altijd even lekker. Wat dacht je bijvoorbeeld van de quote “Never don't give up“? Heel inspirerend, toch?

Bekijk ook:
Grappige dieren, probeer niet te lachen

Geniet van de video, en nog een laatste tip: als je een tatoeage neemt, denk er dan eerst even goed over na. Anders sta je in de toekomst ook wellicht in een compilatie van grappige tattoo fails.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.