Horrorverhalen bij de tandarts 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Horrorverhalen bij de tandarts

De tandarts is een noodzakelijk kwaad. Gelukkig lopen we na een bezoek aan de bekkenbeul weer opgeknapt en (meestal) pijnloos naar huis. Maar er zijn mensen die ware trauma’s hebben opgelopen bij de tandarts omdat de behandeling uitliep op een nachtmerrie. Dit zijn horrorverhalen bij de tandarts.

Alle tanden en kiezen kwijt

Cristopher Crist ging naar tandartspraktijk Amazing Family Dental, in het Amerikaanse californië, om een pijnlijke kies te laten trekken. De jongen van tien jaar oud werd door zijn moeder bij de tandarts achtergelaten toen ze een boodschap ging doen. Toen ze terugkwam bleek de tandarts het hele gebit van de jongen te hebben getrokken, een vergissing. Hij had een verkeerd dossier gepakt. De tandarts is uiteindelijk door de moeder van Christopher aangeklaagd en heeft een schadevergoeding ontvangen.

Verkrachting

Dr David Fuster, een Amerikaanse tandarts behandelde regelmatig een twaalfjarig meisje uit Bolivia. Op een dag kon hij zijn lusten niet meer de baas, drogeerde het meisje en nam haar mee naar de kelder van zijn praktijk, daar legde hij haar op een bank, bond haar vast en verkrachtte haar meerdere keren. Ondanks het DNA bewijs op de bank bleef de tandarts hardnekkig ontkennen. Hij is inmiddels veroordeeld tot 25 jaar cel.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Zonder verdoving

Horrorverhalen bij de tandarts 16

In het Poolse Zalipie is een tandarts veroordeeld tot een lange gevangenisstraf omdat hij zijn patiënten martelde, vaak ging het om jonge kinderen. De ouders mochten in zijn praktijk niet aanwezig zijn bij de behandeling, waardoor deze horror-tandarts rustig zijn gang kon gaan. Hij boorde in gezonde kiezen, trok gezonde tanden en sneed stukken tandvlees af. Dit alles deed hij zonder verdoving omdat hij een kick kreeg bij het zien van de pijn van zijn patiënt. Ook verklaarde hij dat het machtsgevoel als verslavend werkte. 

Geheugenverlies

Een Britse man ging in 2005 vanwege zijn angst voor de tandarts onder algehele narcose voor een wortelkanaalbehandeling. Toen hij wakker werd wist hij niet meer wie hij was. Hij is tot op de dag van vandaag zijn volledige geheugen kwijt, hij weet niets meer van voor de behandeling. Uit onderzoeken is gebleken dat de tandarts capabel heeft gehandeld en dus niets verweten kan worden. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is een mysterie. 

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.