Gruwelijke manieren om te sterven 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Gruwelijke manieren om te sterven

Sterven hoort bij het leven. Maar de wijze waarop je gaat sterven is vaak onbekend, en dus beangstigend. Het liefste willen we allemaal zo pijnloos en vredig mogelijk naar de andere kant, maar in de praktijk gebeurt dat niet zo vaak. In sommige gevallen gaan mensen op bizarre manieren dood, in dit artikel lees je een aantal gruwelijke manieren om te sterven.

Piranha’s

In Bolivia spreken ze nog steeds over het trieste verhaal van een 18 jarige jongen die het leven niet meer zag zitten en besloot om er een einde aan te maken. De manier waarop hij zelfmoord pleegde was te gruwelijk voor woorden. Hij sprong in een rivier dat vol zat met piranha’s. De jongen was visser en wist dat de rivier vol zat met deze roofvissen, hij sprong uit zijn kano zijn dood tegemoet.

Geïnjecteerd met soep

In Rio de Janeiro overleed een 88 jarige vrouw nadat een verpleger soep in haar rechterarm had geïnjecteerd. De verpleger dacht dat hij intraveneuze voeding had toegediend, maar dat bleek uiteindelijk soep te zijn. Haar dochter vond haar kort na de injectie stuiptrekkend in bed, waarna ze overleed. Hoe de vrouw kon worden geïnjecteerd met soep in plaats van voeding is nooit opgehelderd.

Grasmaaier

In Zweden kan het landschap heuvelachtig zijn, wat een 38 jarige Zweed fataal werd. De man besloot op een zonnige dag het gras te maaien met een zogeheten zitmaaier. Toen hij een heuvel op reed kantelde de grasmaaier achterover, waarna de arme man onder de maaier terechtkwam en in stukken werd gehakt.

Baard

Hans Steininger had een baard van 1,5 meter, die hij dagelijks oprolde en in een leren zak stopte, dat hij om zijn nek droeg. Elke dag, behalve die dag dat hem fataal werd. Er brak brand in zijn huis uit. Toen Hans probeerde te vluchten struikelde hij over zijn baard, brak zijn nek en kwam om in de vlammen.

Te hard poepen

Ook te hard poepen kan dodelijk zijn. Een amerikaanse man hield niet van een vezelrijk dieet en dat werd hem fataal. Hij kreeg die drol er maar niet uit en perste zo hard dat hij flauwviel, waarna hij in het toilet op de grond viel en een hartaanval kreeg.

Sjaal

In 1927 kwam de beroemde danseres Isadora Duncan op een bizarre manier aan haar einde. Ze had een zijden sjaal om toen ze in de auto stapte om naar haar werk te gaan. Toen ze wegreed bleef haar sjaal in een wiel van de auto hangen, waarna ze haar nek brak en onmiddellijk stierf.

Schaap

Betty Stobbs was gek op haar schapen. Ze reed dagelijks op haar motor naar de dieren om ze eten te geven. Toen ze met een baal hooi op de bagagedrager aan kwam rijden kon een schaap zich niet inhouden en stormde op haar af, waarna ze in botsing kwam met het dier. Door de botsing viel ze met motor en al in een ravijn, met de dood tot gevolg.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

2 Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.