penisdeken
Saved Read later
Deel dit bericht

Nu te koop op Etsy: een penisdeken

Soms kom je tijdens het surfen op internet dingen tegen waardoor je je spontaan verslikt in je koffie. In dit geval kwamen we op Etsy een penisdeken tegen. De ontwerper van deze deken moet stijf van het lachen in bed hebben gelegen toen hij of zij dit verzon. Dit is het ideale cadeau voor een lul van een vent, of een vrouw die in zware tijden wel een piemel kan gebruiken.

Een penisdeken

Nee, het is geen stukje stof dat een jongeheer in de winter warm moet houden, maar een heuse deken in de vorm van een gigantische penis. Inclusief de testikels. In de tijdsgeest van social-media gaat deze penisdeken uiteraard hilarische foto's opleveren. Je moet de ballen wel zelf eerst even opblazen, maar dat mag de pret niet drukken. Als je slaapt in deze penisdeken dan lijkt het net alsof er een enorme lul op de bank ligt.

Eigenlijk is het gewoon een comfy-deken met een capuchon. Ideaal om lekker in uit te brakken na een nacht stappen, of in te liggen tijdens een avondje Netflixen. Het materiaal is lekker zacht, ideaal dus. De deken is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en jullie mogen uiteraard zelf het onderschrift op de geweldige foto's plaatsen. Misschien dat vrouwen handiger zijn met het opblazen van de ballen.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

penisdeken

Te koop op Etsy

Deze unieke creatie is te koop op Etsy. Je moet wel diep in je zak grijpen, want voor het libidoverlagende prijsje van €162,50 is deze lullige slaapzak van jou. Het mag dus wat kosten, maar bedenk wel dat jij waarschijnlijk de enige in jouw vriendengroep bent die deze deken heeft, en jij dus de meest hilarische foto's gaat maken. Je krijgt zeker de lachers op je hand met deze penisdeken.

Dit is een grappig, maar ideaal cadeau om weg te geven. Deze deken is (inclusief ballen) 210 cm lang, en zonder ballen 180 cm. Jij kunt dus met recht zeggen dat je de grootste hebt tijdens een avond met je vrienden in de kroeg. De deken kan in de wasmachine. Je zou verwachten dat hij krimpt bij kou, maar het tegenovergestelde is waar. Was hem dus niet te heet. Je kunt de penisdeken hier bestellen.

Lees ook: Dit is de gemiddelde penisgrootte.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.