penisgrootte

Dit is de gemiddelde penisgrootte

0 Shares

Mannen kunnen nogal onzeker zijn over de lengte van hun beste vriendje. Wetenschappers van King’s College in Londen hebben vastgesteld dat slechts 55% van de mannen tevreden is met de lengte van zijn penis. Er is ook onderzoek gedaan naar de gemiddelde lengte en breedte van het organische gereedschap achter de rits. Lees snel verder, want wij hebben de cijfers van de gemiddelde penisgrootte.

De gemiddelde lengte van de penis

De kans is groot dat jouw gereedschap de gemiddelde lengte heeft, of zelfs groter, dus lees gerust verder en pak er een meetlint bij. We gaan er even vanuit dat je inmiddels volgroeid bent, want een tampeloeres groeit uiteraard mee als je nog in de groei bent. We hebben het dus over de gemiddelde lengte van de penis van een volgroeide man. De penissen van 15000 mannen uit alle delen van de wereld zijn voor dit onderzoek onderzocht.

Bekijk ook:
Goede nachtrust in stressvolle tijden

Uit dit onderzoek kwam naar voren dat 95% van de piemels wereldwijd een gemiddelde lengte heeft, dat is in erectie tussen de 10 en 16 centimeter. Dat bleek uit onderzoek van de wetenschappers van King’s College. Ze kwamen tot de conclusie dat een slappe penis een gemiddelde lengte van 9,16 cm heeft, en de gemiddelde penis in erectie een gemiddelde lengte heeft van 13,12 cm.

penisgrootte american pie

De gemiddelde dikte van een penis

Zoals je hierboven leest hoef je jezelf niet druk te maken. Uit hetzelfde onderzoek kwam naar voren dat de meeste vrouwen tevreden zijn met het gereedschap van hun man. De vrouw heeft overigens veel meer plezier aan een dikke dan aan een lange penis, want dat geeft haar het ‘gevulde gevoel’ tijdens de seks. Dus leg je meetlint nog niet weg, want je hebt nog wat meetwerk te verrichten.

De onderzoekers hebben uiteraard ook de gemiddelde dikte (de omtrek) van de gemiddelde jongeheer opgemeten. Daaruit kwam naar voren dat de omtrek van de gemiddelde braadworst in slappe toestand 9,31 cm, en in erectie 11,66 cm is. Kortom; mannen zijn veel te onzeker over hun yoghurtkanon, en hoeven zich dus nergens druk over te maken. Ook jouw maatje valt vast tussen de gemiddelde penisgrootte. Dus geef hem een hand en vertel dat je trots op hem bent, want jullie zijn tenslotte vrienden voor het leven.

Bekijk ook:
Apenpokken grijpt wereldwijd om zich heen

penisgrootte seks tape

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

212
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.