penisgrootte
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is de gemiddelde penisgrootte

Mannen kunnen nogal onzeker zijn over de lengte van hun beste vriendje. Wetenschappers van King's College in Londen hebben vastgesteld dat slechts 55% van de mannen tevreden is met de lengte van zijn penis. Er is ook onderzoek gedaan naar de gemiddelde lengte en breedte van het organische gereedschap achter de rits. Lees snel verder, want wij hebben de cijfers van de gemiddelde penisgrootte.

De gemiddelde lengte van de penis

De kans is groot dat jouw gereedschap de gemiddelde lengte heeft, of zelfs groter, dus lees gerust verder en pak er een meetlint bij. We gaan er even vanuit dat je inmiddels volgroeid bent, want een tampeloeres groeit uiteraard mee als je nog in de groei bent. We hebben het dus over de gemiddelde lengte van de penis van een volgroeide man. De penissen van 15000 mannen uit alle delen van de wereld zijn voor dit onderzoek onderzocht.

Uit dit onderzoek kwam naar voren dat 95% van de piemels wereldwijd een gemiddelde lengte heeft, dat is in erectie tussen de 10 en 16 centimeter. Dat bleek uit onderzoek van de wetenschappers van King's College. Ze kwamen tot de conclusie dat een slappe penis een gemiddelde lengte van 9,16 cm heeft, en de gemiddelde penis in erectie een gemiddelde lengte heeft van 13,12 cm.

Bekijk ook:
De 10 beste tips tegen hooikoorts

penisgrootte american pie

De gemiddelde dikte van een penis

Zoals je hierboven leest hoef je jezelf niet druk te maken. Uit hetzelfde onderzoek kwam naar voren dat de meeste vrouwen tevreden zijn met het gereedschap van hun man. De vrouw heeft overigens veel meer plezier aan een dikke dan aan een lange penis, want dat geeft haar het ‘gevulde gevoel' tijdens de seks. Dus leg je meetlint nog niet weg, want je hebt nog wat meetwerk te verrichten.

De onderzoekers hebben uiteraard ook de gemiddelde dikte (de omtrek) van de gemiddelde jongeheer opgemeten. Daaruit kwam naar voren dat de omtrek van de gemiddelde braadworst in slappe toestand 9,31 cm, en in erectie 11,66 cm is. Kortom; mannen zijn veel te onzeker over hun yoghurtkanon, en hoeven zich dus nergens druk over te maken. Ook jouw maatje valt vast tussen de gemiddelde penisgrootte. Dus geef hem een hand en vertel dat je trots op hem bent, want jullie zijn tenslotte vrienden voor het leven.

Bekijk ook:
7 redenen waarom je (vaker) zou moeten zwemmen

penisgrootte seks tape

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.