IDEAL heeft de 1 miljard betalingen in een kalenderjaar behaald 12
Saved Read later
Deel dit bericht

IDEAL heeft de 1 miljard betalingen in een kalenderjaar behaald

iDEAL heeft wat enorme vooruitgang geboekt in 2021 ondanks dat corona aanwezig was. Het aantal betalingen met iDEAL is tijdens ons eerste corona jaar al met maar liefst 34% gestegen. Bij 34% hebben ze het zeker niet gelaten want in ons tweede corona jaar zijn ze met 28% gestegen. Dit zijn best grote stijgingen als je ze vergelijkt met andere bedrijven. Het voordeel van iDEAL is dan ook dat je online kan betalen bij bijna elke site. Je kunt zo bijvoorbeeld in een Ideal Casino een storting maken en gewoon weer doorspelen zonder je bankgegevens of andere ongemakkelijkheden in te vullen. Dit gemak is voor veel mensen heel fijn omdat je voortaan niet moeilijk hoeft te doen over betalen en dat het meestal binnen een minuutje of 2 is geregeld.

IDEAL behaalt mijlpaal met 5 miljard betalingen

iDEAL heeft laatst een belangrijke mijlpaal behaald dit waren 5 miljard betalingen. Het coole ervan is dan ook dat iDEAL voor hun eerste miljard betalingen maar liefst 10 jaar nodig had. Corona was de grote game changer van 2020-2021 omdat mensen simpelweg binnen moesten en winkels gesloten waren. Hierdoor zijn veel mensen online begonnen met dingen kopen waarvoor vaak iDEAL gebruikt moest worden. IDEAL zijn toekomst ziet er dan ook goed uit en ze laten ook weten dat er grote investeringen zijn gedaan voor het moderniseren van iDEAL zelf en de techniek te verbeteren.

Bekijk ook:
Het verrassende leven van kerstpakketten leveranciers na december

Acceptgiro wordt vervangen door iDEAL

In 2022 zal er een totaal nieuw wegennet voor iDEAL gelanceerd worden. Dit komt doordat Acceptgiro’s veel minder worden gebruikt omdat er veel handigere oplossingen zijn. De welbekende acceptgiro zal dan ook per 1 juni 2023 niet meer gebruikt worden, dit heeft de producteigenaar besloten. De voordelen van iDEAL spelen acceptgiro simpelweg uit het spel en heeft dan ook geen kans. Een nadeel van acceptgiro’s is dat deze nog steeds gewoon online worden betaald alleen moet je veel meer gegevens invullen in vergelijking tot iDEAL, daarom is het ook zo populair geworden.

Waarom is iDEAL nou zo veel handiger?

De voordelen van iDEAL betalen zijn enorm en daarom gaan we er een paar van benoemen. Je kunt iDEAL al gebruiken wanneer je bankiert bij een van de banken die iDEAL accepteert. Het volgende voordeel van iDEAL is dat er haast niks fout kan gaan bij het betalen met iDEAL omdat dit allemaal in de omgeving van de banken gebeurd. Een heel erg belangrijke eigenschap van iDEAL is dat je kan zien hoeveel geld er op je rekening staat op het moment van betalen zodat je niet zomaar in het rood komt te staan of iets niet kan betalen. Simpelweg je hebt gewoon toezicht over je saldo en op deze manier zorg je er ook voor dat je eerder een keertje niets uitgeeft. De laatste eigenschap is dat het gewoon zo makkelijk is om te betalen omdat je bij de bank zit worden jouw gegevens automatisch ingevuld zodat je dit niet zelf hoeft te doen.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.