vagina
Saved Read later
Deel dit bericht

Fabrikant maakt chips met vagina smaak

Een voedselfabrikant uit Litouwen heeft chips ontwikkeld dat naar vagina smaakt. Er heeft een heel onderzoek naar de geur en smaak van vagina’s plaatsgevonden voordat deze kutchips werd ontwikkeld. De fabrikant denkt een gat in de markt gevonden te hebben en gaat er vanuit dat de smaak van deze chips goed wordt ontvangen door de consument.

Chips dat naar vagina smaakt

Als je een verlaagd libido hebt dan kan het zomaar zijn dat de chips van Chazz jouw seksdrive op kan krikken. De ingrediënten zijn nauwkeurig samengesteld door een team van vijf medewerkers. Het is niet bekend hoe ze aan hun inspiratie zijn gekomen, maar we gaan er vanuit dat ze met volle motivatie onderzoek hebben gedaan naar de smaak en geur van de gemiddelde vagina.

Er zitten vijf ingrediënten in de chips die samen de smaak en geur van een vagina na moeten bootsen. Op de website staat een spannende omschrijving: ‘Nadat je de chips hebt geproefd komen alle herinneringen van je wildste liefdesavonturen terug naar boven’. Dus dat belooft wat. De chips wordt in een zak geleverd (saus en schaamhaar niet inbegrepen). Elk afzonderlijk chipje heeft de vorm van een vagina. Deze snack smaakt volgens de fabrikant een de intieme delen van een seksgodin.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

vasgina flavoured

Kutchips

Als je een zak van deze kutchips bestelt dan wordt deze met alle zorg gefabriceerd in Litouwen en naar land van bestemming gestuurd. Lekker voor bij een biertje in een opblaasbare kroeg in de tuin. De limited edition van Chazz, de ‘pussy flavour’, zou je alleen al kopen vanwege de afbeelding op de zak. Er zit een hoop erotische creativiteit in deze chips verpakt. Of de chips ook kut smaakt weten we pas als de bestelling binnen is.

Als je deze zak chips wilt kopen dan moet je daar 10 euro voor neertellen. Je kunt op de website van Chazz een exemplaar bestellen. Dat is altijd nog goedkoper dan een prostituee. Het is uiteraard ook een echte blikvanger tijdens een borrel. Een zak vagina chips naast een bakje tijgernootjes bijvoorbeeld. In Litouwen zal deze chips zeker een regelrechte hit zijn. of dat in Nederland ook zo wordt dat moet nog blijken.

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

chips vagina smaak

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.