Saved Read later
Deel dit bericht

Eet jezelf een seksgodin met deze 5 afrodisiaca!

Lekker eten heeft invloed op ons humeur. Logisch, want van een smakeloze hap wordt niemand blij. Lekker en gezond eten heeft nog een belangrijk voordeel. Er bevinden zich namelijk tal van lustopwekkende voedingsmiddelen in jouw koel- of keukenkastje.

De beste afrodisiaca

We hebben het dan niet over die half aangevreten zak chips of die boterham met kaas van gisteravond. Nee, deze afrodisiaca veranderen je in een ware seksgodin of seksgod. Goede bodem voor een date night dus. We hebben alvast een boodschappenlijstje voor je samengesteld.

De zoete geur van basilicum

Op het eerst gezicht is basilicum een vrij saai kruid. Met zijn zachte groene blaadjes zien we hem vooral graag op de pasta, pizza of in de pesto. Toch is basilicum een goed (en natuurlijk) afrodisiacum. Vooral de zoete geur van de blaadjes werkt opwindend.

Een gehalveerde vijg

Vijgen zijn al eeuwenlang een lustopwekkende fruitsoort. Niet in zijn hele vorm, maar vooral gehalveerd. Dat komt in eerste instantie omdat de vormen van een gehalveerde vijg overeenkomsten toont met de flamoes, ofwel de vagina. Misschien was de vijg wel de eerst erotisch getinte emoticon. Want waar we nu vooral perziken en aubergines heen en weer appen, gebruikte de Grieken liever de vijg om iets duidelijk te maken.

Bekijk ook:
Last van allergie? Verminder pollen en luchtverontreiniging in huis

Eet jezelf een seksgodin met deze 5 afrodisiaca! 13

Honing, honey!

Wil je jezelf graag als seksgodin profileren? Denk dan eens na over een lekker receptje met honing. Het borium dat zich in de zoete vloeistof bevindt, zorgt namelijk voor nog meer aanvoer van oestrogeen en testosteron. Je voelt je niet alleen meer sexy, maar gedraagt je er dus ook naar!

Knoflook: recept voor 2

Ja, dit afrodisiaca werkt alleen als jullie beiden aan het eetpatroon willen werken. Anders zou de werking wel eens vies tegen kunnen vallen. Vooral voor mannen is knoflook een wondermiddel. Door de aanwezigheid van allicine in knoflook, wordt het bloed nog sneller rondgepompt in het lichaam. En dat is voor sommige lichaamsdelen nou nét wat ze nodig hebben.

Avocadeautje

Ook avocado werkt als een afrodisiaca. Mede omdat het bomvol zit met foliumzuur. Dit verhoogt je vruchtbaarheid, maar ook je libido! De aanblik van een avocado kan ook vrij opwindend zijn, zeker als je hem halveert of in de boom ziet hangen. Ze “hangen” namelijk lekker naast elkaar te bungelen en hebben daarmee wat weg van… naja, vul het maar in. De oude Meso Amerikaanse beschaving noemde de avocado-boom ook wel “testikelboom” of voor intimi, “klote boom”.

Bekijk ook:
Last van allergie? Verminder pollen en luchtverontreiniging in huis

Romantisch dineren

Lustopwekkende receptjes voor een ruig avondje tussen de lakens

Wél een seksgodin zijn maar geen kookinspiratie? Geen probleem. Natuurlijk voorzien we je graag van wat ideeën. Uiteraard allemaal lust opwekkend, en niet geheel onbelangrijk, lekker! Wat dacht je van sexy mosselen met saffraan en selderij? Kittige kreeft met citroen? Of wellustige eend met sinaasappellikeur en cointreau? Om je vingers bij af te likken inderdaad. Chop chop, upstairs!

Bekijk ook:

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.