Gordon verdwijnt van social media
Saved Read later
Deel dit bericht

Gordon is van de aardbodem verdwenen

Zanger Gordon Heuckeroth (54) lijkt volledig van de aardbodem verdwenen te zijn. Op social media is het angst vallend stil en dat is toch vrij bijzonder te noemen. Normaal gesproken plaatst Gordon meer dan dagelijks een story op zijn Instagram of geeft hij zijn uitgesproken mening over een bepaald onderwerp. Sterker nog: zijn account op Instagram staat offline!

De stilte rondom de Nederlandse zanger lijkt alles te maken te hebben met de sluiting van zijn koffietent ‘Blushing’ in Blaricum. Wel verschijnen hondjes Rocco en Toto nog dagelijks in de online spotlights.

Noodgedwongen sluiting

De Nederlandse arbeidsmarkt heeft de afgelopen maanden vreemde vormen aangenomen. Zo heeft het grote personeelstekort massaal gezorgd voor openstaande vacatures – die nauwelijks te vullen zijn.

Ook de horeca heeft veel voor haar kiezen gekregen. Zo heeft Gordon noodgedwongen moeten besluiten om zijn geliefde zaak Blushing te moeten sluiten. De koffietent was vanaf 2014 in handen van de bekende zanger. Volgens hem een grote droom die uitkwam.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

De sluiting zou het gevolg zijn van het grote personeelstekort in Nederland. De zanger deelde het afgelopen jaar meerdere keren advertenties, waarin hij personeel vroeg voor Blushing. Nu lijkt de koek toch écht op te zijn.

Tranen

Gordon zegt veel tranen te hebben gelaten om de sluiting. Nu de kogel eenmaal door de kerk is, probeert de zanger positief te blijven waar dat kan. ‘Mijn tranen zijn op’. Wel geeft hij aan zich zorgen te maken om Nederland. ‘Waar gaat dit heen de komende tijd?’

Om tot rust te komen heeft Heuckeroth besloten een pauze te nemen van social media.

Gordon vertrekt

De zanger heeft het de afgelopen jaren flink voor zijn kiezen gekregen. Zo bleek hij te kampen met een zware alcohol- en drugsverslaving en werd hij in 2016 aangereden tijdens zijn vakantie in Griekenland. In 2015 besloot hij de microfoon in de ring gooien en te stoppen met zingen.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Toch begon hij het vak te missen. In 2020 leek hij de draad terug op te pakken en dook vol goede moed de studio in. Begin 2022 verkocht Gordon zijn peperdure villa’s in het Gooi en koos daarmee definitief voor een leven in Dubai.

Hier hoopt de zanger volledig tot rust te komen en – naar eigen zeggen –  afstand te nemen van alle negatieve invloeden in Nederland.

Deel dit bericht
Read later

One Comment

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.