Bungeejumpen zonder koord: Drie horrorverhalen 11

Bungeejumpen zonder koord: Drie horrorverhalen

0 Shares

Bungeejumpen, jezelf met een koord op hoge afstand naar beneden laten vallen. Je kunt dit niet alleen in Nederland doen, maar wereldwijd heb je de gaafste plekken zodat je echte  ‘a once in a lifetime experience’ kunt ervaren. Het kan je droom zijn, doordat je er een echte kick van kunt krijgen maar het kan ook je grootste nachtmerrie worden. 100% veiligheid kunnen ze namelijk niet bieden en deze verhalen hieronder bevestigen deze treurige waarheid. Heb jij al eens gesprongen?

Mislukte bungeejump in Polen

In het noorden van Polen is het zogenaamde ‘Park of Europe’ te vinden en niet zomaar een park, maar hier kun je terecht voor een gave bungeejump. Een 39- jarige inwoner deed de sprong, maar doordat het harnas van zijn benen afgleed viel hij ongeveer 12 meter naar beneden. Het resultaat? Meervoudig orgaanletsel en een gebroken ruggengraat.  (Beelden kunnen als schokkend worden ervaren).

Fatale sprong in Spanje door Nederlandse (17)

Misschien heb je het al eens voorbij zien komen op het nieuws, maar in 2015 wilde de Nederlandse Vera bungeejumpen tijdens een surfkamp in Spanje. Tot ieders grote schik zat ze wel vast aan de touw maar het touw niet vast aan de brug. Ze viel vervolgens 40 meter naar beneden wat ook gelijk het einde van haar leven betekende..

Bekijk ook:
Nederland krijgt nieuw attractiepark: bouw van Bommelwereld gaat van start

Bungeejump boven rivier krokodillen

in 2012 wilde een Australische op een leuke manier haar reis beginnen met een bungeejump van 110 meter boven de river Zambezi op de grens tussen Zimbabwe en Zambia. Na zo’n 25 meter brak het bungeekoord, waardoor deze persoon in het water viel tussen de krokodillen. Hoe het is afgelopen? Ze is met vastgebonden benen zelf naar de oever van de rivier gekomen en heeft dit daardoor overleefd. De artsen spreken van een wonder en zelf kan ze er om lachen. Ha-ha!

Bekijk ook:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.