Bizar! Herken jij deze 5 opmerkelijke erotische fetisjen? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Bizar! Herken jij deze 5 opmerkelijke erotische fetisjen?

Deze erotische fetisjen kun je nauwelijks nog opmerkelijk noemen. Ze vallen eerder onder de categorie bizar. Eigenlijk zouden we geen mening moeten hebben over waar iemand wel of juist niét opgewonden van wordt tijdens de seks. Het blijft nou eenmaal iets persoonlijks. Maar, de bizarre fetisjen in het onderstaande rijtje gaan wel erg ver. Laat je verbazen of ontdek een nieuwe kant van jezelf. Dat kan natuurlijk ook…

Top 5 bizarre seks fetisjen

1. Down under met insecten

We trappen af met een fetisj die formicophilia heet. Als je “last” hebt van deze erotische fetisj, duik je het liefst tussen de lakens met insecten. Bijten, kriebelen en zuigen is daarbij een absolute must. Het liefst “down under”.

2. Laat je hard-vore of soft-vore opslokken door monsterachtigen

Je leest het goed. Vorarephilia is een fetisj waarbij je opgewonden raakt als een monsterachtig wezen op je kauwt, of beter nog, je opslokt. In de meeste gevallen gaat het om een verzonnen figuur. De beginners onder ons starten het beste met soft-vore vorarephilia. Dit is een redelijk zacht genre. Malende kiezen zijn hier not done.

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

Vorarephilia: je laten opslokken door monsters

Hoe anders is dat bij hard-vore. In deze variant raak je er niet alleen opgewonden van als een dergelijk figuur je verslindt, maar vind je het ook nog eens lekker als er flink op je gekauwd wordt. Als je “lijdt” aan vorarephilie, dan kom je aan je trekken via videogames of vakliteratuur.

3. Om misselijk van te worden

Bij Emetophilia vind je het lekker om over iemand heen te spugen. Met spugen wordt in deze context overgeven oftewel kotsen verstaan. Je wordt dus opgewonden van braaksel. Het liefst over iemand anders of jezelf heen. Moeilijk? Nee hoor. Deep-throaten is een hulpmiddel dat veel ingezet wordt. Sla je toch nog twee vliegen in één klap.

4. Neusje van de zalm

Als je een sterke drang hebt naar nasophilia, dan verkies je de neus boven het vrouwelijke of mannelijke geslachtsdeel. Niet alleen om te kunnen liefkozen, likken of zuigen, maar ook om te kunnen penetreren. Naast het feit dat we ons afvragen of dit past, vinden we het ook één van de meest bizarre erotische fetisjen uit dit rijtje. Want hoe doe je dat eigenlijk als je verkouden bent?

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

5. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

De hekkensluiter van meest opmerkelijke fetisjen is een redelijk “normale”. Katoptronophilia gaat namelijk over het hebben van seks voor de spiegel. Ook masturberen hoort daarbij.

Katroptronophilia wordt ook wel de spiegel fetisj genoemd

Eigenlijk is elke vorm van erotiek wel geoorloofd, zolang er maar een spiegel in de buurt is. Zolang we het geen katoptronophilia noemen, kan het bedrijven van de liefde voor een spiegel best spannend zijn.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.