Mind fucks en illusionisme: geniaal én irritant. De 3 beste! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Mind fucks en illusionisme: geniaal én irritant. De 3 beste!

We zijn er allemaal wel eens ingetrapt. Mind fucks en illusionisme houden de mensheid nou eenmaal bezig. Want hoewel we in ons achterhoofd wel weten dat het fake is, kunnen we er toch behoorlijk ons hoofd over breken of slapeloze nachten van krijgen.

Dat ons brein ons wat anders wil doen geloven dan we in werkelijkheid zien is geniaal, maar soms ook rete irritant. We hebben de beste 3 voor je geselecteerd, heb je in ieder geval wat om over na te denken.

1. Chris Angel geeft je de benen waar je altijd al van droomde

In de bovenstaande video zie je hoe illusionist Chris Angel de onderlichamen van 2 mensen verwisseld. De video is meer dan 50 miljoen keer bekeken op YouTube. Dat zegt wat over de kwaliteit natuurlijk.

2. Dynamo verstopt jouw smartphone in een flesje

Met ruim 1.2 miljoen views mag Dynamo natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Hij laat voorbijgangers zonder pardon zien hoe hij een smartphone in een flesje verstopt. Hoe het kan? It’s a kind of magic…

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

3. Victor Mids mindfucked Armin van Buuren

Ook een klassieker. Armin van Buuren wordt keihard ge-mind-fucked door onze eigen Victor Mids. De verbeterde versie van Hans Kazan laten we maar zeggen, die overigens niet in dit rijtje voorkomt.

When you see it… you’ll shit bricks!

Ja inderdaad. Als je het ziet, schijt je peuken! We kennen allemaal wel de bekende foto’s van Shit Brix. Vooral een aantal jaren geleden joegen ze menig Facebookgebruiker de stuipen op het lijf. Je wil wel kijken, maar bent bang voor de schrikreactie die gaat komen als je eindelijk ontdekt hoe het écht in elkaar zit. Ze zijn natuurlijk lang niet allemaal scary, maar ze bezorgen je in ieder geval een verhoogde hartslag. Hier nog een fijn zoekplaatje als afsluiter!

Mindfuck. When you see it...

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.