Bestaan ze dan toch? Amerikaanse marine geeft bestaan UFO toe 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Bestaan ze dan toch? Amerikaanse marine geeft bestaan UFO toe

De Amerikaanse Marine geeft toe dat de gelekte “UFO” video's echt zijn en….dat het publiek ze nooit had mogen zien!

Drie video's laten zien dat ontmoetingen tussen vliegers van de Amerikaanse Marine en UFO's echt zijn. De marine geeft toe dat op de video's ontmoetingen te zien zijn tussen vliegers en ‘onverklaarde luchtfenomenen'. De video's hadden nooit aan het publiek gelekt mogen worden.

Drie veel gecirculeerde video's laten zien hoe de marine vliegers in contact komen met UFO's, mysterieuze objecten welke bewegingen maken die niet te verklaren zijn met hedendaags bekende luchtvaart technologie. De ‘Deputy Chief of Navel Operations for Information Warfare' Joseph Gradisher gaf eerder deze maand toe dat de beelden authentiek zijn en dat ze niet verklaard kunnen worden.

Bekijk ook:
We zien steeds meer UFO’s!

VIDEO 1:

“De marine labelt de objecten in deze video's als onverklaarde luchtfenomenen” (unidentified aerial phenomena, UAP) vertelde Gradisher. Hij legde daarbij uit dat UAP “de term is die de marine gebruikt in plaats van UFO voor de basis beschrijving van het zien van: waarnemingen van niet-geautoriseerde, niet-geïdentificeerde vliegtuigen, objecten waarvan waargenomen is dat ze het luchtruim van verschillende door militairen gecontroleerde trainingsgebieden binnenkomen en daarin opereren.” Hij voegde er aan toe dat ze (de marine) niet weet wat het zijn maar dat er geen bewijs is dat ze buitenaards zijn.

Bekijk ook:
Top 10 waarnemingen van buitenaards leven

VIDEO 2:

Eén clip (“FLIR1”) toont een donker, pilvormig object dat enkele seconden zweeft voordat het extreem snel zijwaarts weg schiet. Een andere (“GoFast”) toont de sensorvergrendeling van het observerende vliegtuig op een snel bewegend doelwit terwijl de piloten op de achtergrond enthousiast worden gehoord en zich afvragen wat ze precies zijn tegengekomen. De derde (“Gimbal”) toont een langwerpig object dat zich beweegt voordat het stopt en roteert terwijl de piloten die het observeren in verrassing uitroepen.

Bekijk ook:
Is het heelal ontworpen voor leven?

VIDEO 3:

Video's gegeven aan het Pentagon

De video's werden overgedragen aan Luis Elizondo een voormalig inlichtingen officier. Hij zegt te hebben gewerkt voor het Advanced Aerospace Threat Identification Program (geavanceerde luchtruim gevaar identificatie programma: AATIP) van het Pentagon. Dit in 2017 voor de aanlag van een database over gevaren in het luchtruim. Hoewel gedeclassificeerd hadden de beelden nooit naar buiten gebracht mogen worden.

Sinds de overdracht van de beelden aan Luis Elizondo doken ze op in onder andere: The New York Times, The Stars Academy of Arts & Science, een leger aan voormalig inlichtingendienst medewerkers, wetenschappers en beroemdheden. De laatste om bevordering van het onderzoek naar UFO's en andere ‘wetenschappelijke mysteries' te bevorderen. Het Pentagon klaagde en verklaarde eerder dit jaar dat de video's ‘nog steeds moeten worden onthouden' omdat ze ‘nooit officieel werden vrijgegeven aan het grote publiek', maar het is een beetje te laat om de niet-geïdentificeerde geest terug in de fles te stoppen.

De marine heeft eerder dit jaar richtlijnen opgesteld voor het melden van ‘niet-geïdentificeerde vliegtuigen' die het Amerikaanse luchtruim binnenkomen, zodat geen enkele ontmoeting ongedocumenteerd zou blijven. Dit als reactie op een overvloed aan rapporten. Wetgevers hebben naar verluidt informatie gevraagd over de kwesties zoals de geschiedenis van het Pentagon van “het achtervolgen van UFO's onder geheim programma's zoals AATIP” welke publieke kennis geworden zijn.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.