5 mythes over seks welke waar bleken te zijn 12
Saved Read later
Deel dit bericht

5 mythes over seks welke waar bleken te zijn

Je hebt ze vast wel gehoord, de horror verhalen over seks. Je was jong, naïef maar zelfs toen dacht je al bij jezelf “dit kan echt niet waar zijn.” Helaas moeten we je melden dat sommige van de mythes welke je misschien gehoord hebt toch echt waar bleken te zijn. Hier zijn er vijf die 100% waar zijn!

Zwanger worden als je zwanger bent

Als je hier van gehoord hebt, dacht je zeker dat het niet zou kunnen. Nu je er hier over hoort, denk je waarschijnlijk ook “dit kan echt niet.” Maar deze feiten zijn allemaal waar, het kan dus echt. Het komt gelukkig niet vaak voor maar soms komt er tijdens de zwangerschap een vruchtbaar eitje voor en zo ontstaat de mogelijkheid om zwanger te worden terwijl je zwanger bent. Het resultaat is een tweeling waarvan een van de foetussen veel jonger is dan de andere. Soms zit er weken tussen soms zelfs maanden. Dit geeft natuurlijk de nodige complicaties bij de geboorte en niemand begrijpt waarom dit überhaupt kan gebeuren.

Te veel seks kan je blind maken

Ook deze mythe blijkt waarheid. Gelukkig is de blindheid slechts van tijdelijke duur. Je hoge bloeddruk tijdens de daad kan er voor zorgen dat je vaten in je ogen verstrikt raken. Het gevolg is tijdelijke blindheid tijdens je orgasme. Op zich klinkt het misschien grappig maar als het je overkomt zal je waarschijnlijk toch even schrikken. Meestal keert je zicht wel zeer snel terug en indien je hier last van hebt, kun je altijd even naar de dokter gaan. Er zijn medicijnen welke helpen het fenomeen te voorkomen.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Er kan melk uit je borsten komen als je man bent

Melk uit de borsten van een man, het klinkt als een slechte film die we natuurlijk niet graag willen zien. Er zijn echter gevallen bekend van mannen die zo veel melk aanmaken dat ze borstvoeding kunnen geven. In de jaren '90 van de 18e-eeuw zag wetenschapper Alexander von Humboldt veel van deze gevallen en natuurlijk besloot hij erover te schrijven. Mannen gaven de baby borstvoeding als de vrouw ziek was of het niet meer kon. Veel van deze gevallen kwam hij tegen in Brazilië. Je denkt nu misschien een ver van je bed show, maar in de tweede wereldoorlog kregen sommige mannen in de kampen in Duitsland en Japan ook ineens melk uit hun borsten!

Mensen besmetten zichzelf opzettelijk met HIV

Deze bizarre vorm van zelfbeschadiging bestaat echt. De mensen die op zoek gaan naar het virus doen aan “bug chasing.” Ze hebben opzettelijk seks met een HIV patient in de hoop zelf ook besmet te raken. HIV-patiënten die seks hebben met de bug chasers noemt men “gift-givers” en na de daad is de bug chaser “possed-up” positief gemaakt. Waarom iemand zo debiel is om zichzelf te besmetten is niet helemaal duidelijk. Sommige zeggen dat ze het doen omdat het adrenaline geeft, andere zijn van mening dat ze het vooral doen zodat ze met meerdere mensen seks kunnen hebben zonder bang te zijn ineens het virus te krijgen. Of ze aan al die mensen vertellen dat ze HIV positief zijn is zeer de vraag en deze bug chasers zijn daarom in ieder geval mede verantwoordelijk dat de ziekte steeds weer mensen besmet.

Bekijk ook:
10 effectieve sporten om snel fitter te worden

Een man heeft zijn zak er weer aan geniet

Ja dit klink gek maar is toch waar. Een 40-jarige machinebediende trok zichzelf vaak af tijdens het werk en je raad het al, zijn zak kwam in de machine terecht! Een bal spatte uit elkaar en de andere hing nog een beetje los uit zijn zak. De man in kwestie pakte vervolgens een nietpistool en niette zijn balzak weer vast! Na een week kreeg hij koorts omdat de wond begon te ontsteken en wat deed hij, hij vertelde zijn baas dat hij thuis zat omwille van een werk-gerelateerd ongeluk. Vervolgens moest hij dus wel even over de brug komen en uitleggen wat dat ongeluk dan precies was.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.