Wat doet het meeste pijn? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat doet het meeste pijn?

Pijn is niet fijn, maar helaas hebben we er allemaal wel eens last van. De grote vraag is natuurlijk wat nou het meeste pijn doet. De onderstaande video zet een aantal pijnlijke zaken voor je op een rij!

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat kan zo maar een beetje pijn doen. Stomme dingen zoals op je tong bijten, je teen stoten of je mond verbranden aan te heet eten, het overkomt ons allemaal wel eens. Dat is al best pijnlijk, maar er zijn dingen die nog veel pijnlijker zijn. De meeste van ons zullen nooit ervaren hoe pijnlijk dat echt is – dus we moeten het maar aannemen – maar laten we hopen dat we daar ook nooit zelf achterkomen!

Wat doet het meeste pijn?

Deze ervaringen doen het meeste pijn:

  1. Levend verbranden; dit doet volgens de pijnschaal het meeste pijn en daar kunnen we wel iets bij voorstellen. Gelukkig leven we nu niet meer in de middeleeuwen, want destijds werd de brandstapel nog wel eens gebruikt als doodstraf.
  2. Geraakt worden door een rijdende trein; een aanrijding met een trein kan je maar beter ook vermijden. Vaak heeft dit dodelijke gevolgen, maar het schijnt ook nog eens een van de meest pijnlijke ervaringen ooit te zijn.
  3. Zuur drinken; zuur drinken is ook geen aanrader, want dan wordt je lichaam van binnen kapot gemaakt.
  4. Kinderen krijgen; respect voor alle vrouwen die kinderen baren, want ook dit is een van de meest pijnlijke ervaringen die je maar kan bedenken. Als troost krijgen ze er wel een kind ervoor terug, maar dat zal de pijn niet doen verdwijnen tijdens de bevalling.
  5. Harde schop in de ballen; voor mannen zal dit geen verrassing zijn, maar een flinke trap in de ballen is ook zeer pijnlijk. Bij het idee alleen al zullen de meeste mannen toch enigszins een oncomfortabel gevoel krijgen!
  6. Niersteen; zorg maar dat je genoeg drinkt, want als je nierstenen krijgt dan staat je ook een pijnlijke ervaring te wachten. Het uitplassen hiervan is namelijk bepaald geen pretje!
  7. Geraakt worden door een rijdende auto; een botsing met een rijdende auto is ook geen aanrader. Dit is weliswaar iets minder pijnlijk dan geraakt worden door een rijdende trein, maar het blijft natuurlijk geen plezante gedachte.
  8. Neergeschoten worden (in de borst); in actiefilms zien we wel eens hoe een held – of slechterik – geraakt wordt door een of meerdere kogels en dan vrolijk verder gaat in het gevecht, maar in het dagelijkse leven zal dat waarschijnlijk niet zo gaan. Neergeschoten worden is namelijk ook een zeer pijnlijke ervaring.
  9. Neergestoken worden; neergeschoten worden is niet fijn, maar neergestoken worden doet bijna net zoveel pijn. Gek he?
  10. Hartaanval; een hartaanval is ook geen pretje en dan is het niet bepaald prettig om te weten dat ongeveer honderd mensen per dag hiermee in het ziekenhuis terecht komen… zorg goed voor je lichaam!
Bekijk ook:
Het gezicht van Trending.nl worden? Dit is je kans!

Dit zien dus de tien pijnlijkste ervaringen voor mensen. In de onderstaande video zijn nog meer pijnlijke zaken vermeldt, zoals van de trap afvallen, stikken, uithongeren, whiplash, het afhakken van je arm en slikken van glas. Klink lekker, toch?

Wat lijkt jou het pijnlijkste?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.