in ,

Video: Pijnlijke ongelukken op het tennisveld

Dat doet zeer!

Een lekker potje tennis kan erg leuk zijn, maar soms is het ook best gevaarlijk! Dat bewijzen de beelden uit de bovenstaande video maar weer. Hierin zie je 10 schokkende blessures op de tennisbaan. Durf jij te kijken?

Iemand die graag naar tennis kijkt, weet hoe mooi de sport eruit kan zien. Als je Rafael Nadal, Roger Federer of Novak Djokovic vaak hebt zien tennissen, dan heb je genoeg prachtige punten voorbij zien komen. Een harde service ace, een scherpe volley, een strakke backhand, een verwoestende smash of onmogelijke redding, het ziet er allemaal geweldig uit. Alle tennisfans zullen het waarschijnlijk beamen; tennis is een prachtige sport, en soms gebeuren de meest bijzondere dingen op het veld.

Bekijk ook:
Video: Scheidsrechter plast in zijn broek op het voetbalveld

Pijnlijke ongelukken op het tennisveld

Op de tennisbaan gebeuren er soms helaas ook wat mindere mooie dingen. Zo komt het nog wel eens voor dat een tennisser tijdens een wedstrijd geblesseerd raakt. In het heetst van de strijd gebeurt het zo nu en dan dat een speler over zijn of haar voeten struikelt en dan binnen een paar seconden op de grond ligt. Dat doet pijn, want een tennisbaan is nou niet bepaald de meest zachte vloer voor een harde landing. Je hebt ook wel eens tennissers die alles op alles zetten om een punt te redden, maar vervolgens wel de wedstrijd verliezen omdat ze daarbij ernstig geblesseerd raken. Het is ook best gevaarlijk als je de bal niet raakt, want dan kan je zelf worden gepromoveerd tot een schietschijf… Dat is ook niet ideaal. En soms zijn tennissers zelf het aller gevaarlijkste element op het veld, en slaan ze zichzelf het ziekenhuis in. Het klinkt best bizar, maar het is allemaal te zien in de bovenstaande video!

Bekijk ook:

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe zorgt SEO voor meer omzet?

Top 5 hoogste hotels ter wereld