Dit zijn de 5 grootste Lego sets ter wereld 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de 5 grootste Lego sets ter wereld

Met Lego kun je de leukste ontwerpen maken. Niets is gek genoeg, en je kunt alles maken zolang je er de creativiteit voor hebt. Je kunt het zo groot niet bedenken of het kan wel gemaakt worden, en dat bewijzen de volgende Lego sets. Wij hebben de grootste Lego sets op een rij gezet, en je zal verbaasd zijn over hoe groot deze projecten zijn. Hoeveel uur zullen de makers hiervan wel niet in het project gestopt hebben?

5. Lego Harry Potter Diagon Alley

lego harry potter diagon alley

Bron: Lego.com

De échte Harry Potter fans kunnen deze Lego versie van Diagon Alley niet laten staan. Je kunt hier onder andere Ollivanders, Weasley's Wizard Wheezes en Flourish & Blotts vinden en nog veel meer. Deze Lego set is langer dan één meter en de gebouwen kunnen apart gebouwd worden zodat jij jouw droomversie van Diagon Alley kunt bouwen. De set bestaat uit 5544 stukjes lego en heeft 14 mini figuurtjes. Het is een redelijk nieuwe toevoeging gezien het pas afgelopen september op de markt is gekomen.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

4. Lego Taj Mahal

lego taj mahal

Bron: Lego.com

Altijd al de Taj Mahal willen bezoeken, maar is het er nooit van gekomen? Breng de Taj Mahal naar jou met deze Lego Taj Mahal! Het model is maar liefst 50 cm breed en 40.6 cm hoog. Het duurt ongeveer 25 uur voordat je klaar bent met het bouwen van de Lego Taj Mahal. Hij bestaat uit 5922 stukken Lego zonder mini figuurtjes. Het originele ontwerp is van 2008, maar is in 2017 opnieuw op de markt gebracht met 1 extra Lego blokje.

3. Lego Harry Potter Zweinstein

Lego Harry Potter Zweinstein

Bron: Lego.com

Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van Harry Potter, en blijkbaar kan Lego dat ook niet! Het Lego Zweinstein Kasteel is natuurlijk een must-have voor de echte Harry Potter/LEGO fan. Er is veel aandacht gespendeerd aan details. Zo kun je in Lego Zweinstein de Grote Zaal, de bewegende trappen, klaslokalen en andere kamers van de films vinden. de set bestaat uit 6020 stukjes Lego en komt met 4 mini figuurtjes.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

2. Lego Star Wars UCS Millennium Falcon (2017)

Lego star wars ucs millennium

Bron: Lego.com

De Lego Star Wars UCS Millennium (2017) is de grootste Star Wars set beschikbaar van Lego. Er is bij deze set meer aandacht aan details gespendeerd dan ooit tevoren. Het model kan zowel in de nieuwe als de oude Star Wars stijl gemaakt worden. Je bent ongeveer 24 uur kwijt aan het bouwen van dit model. De set bestaat uit 7541 Lego blokjes en wordt geleverd met 10 mini figuurtjes.

1. Colosseum

Lego colosseum

Bron: Lego.com

Wil jij een uniek bouwwerk neerzetten en de grootste Lego set ooit bouwen? Dan moet je het Lego Colosseum hebben. Het bouwwerk wordt gemaakt van maar liefst 9036 Lego blokjes. Het resultaat is 27 cm hoog, 52 cm breed en 59 cm diep. Ook hier is weer aandacht gespendeerd aan de details. Bijna alles wat je ziet is trouw gebleven aan hoe het er in het echt ook uitziet. En het mooiste van allemaal? Voor de grootste Lego set betaal je minder dan zijn voorganger op #2.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.