Video: Enorme slang verstopt zich in de supermarkt 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Video: Enorme slang verstopt zich in de supermarkt

Een Australische vrouw dacht even snel boodschappen te doen, maar dat veranderde al snel in een reddingsmissie toen ze een meterslange slang in de schappen tegenkwam. De vrouw filmde haar bijzondere ontmoeting, en die is te zien in de onderstaande video!

Als we in de supermarkt boodschappen doen verwachten we boodschappenkarretjes, kortingen, veel eten en soms een lange rij voor de kassa. De Australische Helaina Alati kwam in de winkel echter iets heel anders tegen; opeens stond ze namelijk oog in oog met slang die ongeveer drie meter lang was. Voor de meeste mensen zou dat genoeg reden zijn tot paniek, maar Alati – die voor haar beroep met veel dieren werkt – bleef kalm en wist gelijk wat ze moest doen. Met een getraind oog zag ze dat de slang niet giftig was en daardoor liep ze relatief weinig gevaar. Zonder veel moeite wist ze de slang in haar tas te vangen en zo was de supermarkt ook weer verlost van deze ongebruikelijke gast. Alati zocht vervolgens buiten een mooi plekje uit om de slang vrij te laten. Eenmaal terug in de natuur maakte de slang zich snel uit de voeten.

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

In de onderstaande video is te zien hoe Alati de slang tegenkomt in de supermarkt. Daarna is te zien hoe de slang buiten wordt vrijgelaten:

Zou jij ook kalm blijven als je een slang tegenkomt in de supermarkt?

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.