in ,

OMGOMG

Moeder ontdekt dat de bruid van haar zoon haar dochter is die ze jaren geleden was verloren

Dat is pas een plottwist!

Een Chinese moeder deed wel een hele bijzondere ontdekking tijdens de bruiloft van haar zoon. De bruid bleek namelijk haar verloren dochter te zijn. 

Het voorval gebeurde in Suzhou in China op 31 maart. De moeder van de bruidegom was bij de bruiloft van het stel en ontdekte op dat moment een bijzondere moedervlek op de hand van de bruid. De moedervlek leek exact op de moedervlek van haar dochtertje, die ze tientallen jaren geleden was kwijtgeraakt. De moeder nam daarna contact op met de ouders van de bruid. Ze vroeg of hun dochter toevallig geadopteerd was. De ouders reageerden verbaasd over deze vraag, want dit was inderdaad zo, maar bijna niemand wist ervan af. Ongeveer 20 jaar geleden hadden ze hun dochter geadopteerd, nadat ze haar hadden gevonden langs de weg. Hierdoor kwamen ze tot de conclusie dat de moeder van de bruidegom ook de moeder van de bruid was.

Bekijk ook:
Vrouw gaat viral op TikTok met verhaal over hoe ze lintwormen kreeg door het eten van voorverpakte salades

Een gelukkige reünie, maar kon de bruiloft nog doorgaan?

De moeder en dochter beleefden dus een gelukkige reünie. Na jaren gescheiden te zijn, waren ze eindelijk weer bij elkaar gebracht. Er was natuurlijk wel nog een probleempje, want de dochter was net getrouwd met de zoon van haar moeder. Dat is niet zo handig, maar gelukkig had de moeder nog meer goed nieuws voor haar dochter (en zoon). De zoon van de moeder bleek namelijk óók geadopteerd te zijn. De bruid en bruidegom waren dus biologisch niet aan elkaar verwant, en dat was vast prettige kennis zo vlak voor de huwelijksnacht. Dat is pas een dag die ze niet meer zullen vergeten!

Bekijk ook:
10 bizarre dingen gevonden in het ijs

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Biologiequiz: Wat weet jij van het menselijk lichaam?

Kan jij gehypnotiseerd worden Wat is hypnose eigenlijk en bestaat het echt

Kan jij gehypnotiseerd worden? Wat is hypnose eigenlijk en bestaat het echt?