Trouwambtenaar kotst op bruiloft 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Trouwambtenaar kotst op bruiloft

Het is de mooiste dag van je leven, hét moment waarop je intens gelukkig als in een sprookje de liefde bezegelt. De witte duiven wachten in de kooi, de taart is perfect en het is prima weer voor de bruiloft waar je je hele leven op hebt gewacht. Er hangt spanning in de lucht, de zenuwen van het bruidspaar is te voelen.

Dat moet ook de trouwambtenaar in dit filmpje gedacht hebben toen ze bezig was om dit huwelijk te voltrekken. Tijdens het ja-woord kotst ze namelijk flink van zich af, blijkbaar kreeg ze een brok in haar keel bij het zien van deze ceremonie. De groene straal die ze oraal ter aarde spuwt lijkt bijna licht te geven, maar het verliefde koppel laat zich niet afleiden en gaat stug door met het bezegelen van hun liefde. Laten we maar hopen dat er buiten beeld geen bloemenmeisje op de plek stond waar deze ambtenaar haar maaginhoud deponeerde.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.