de Bossche Kraan, overnachten in een hijskraan 14
Saved Read later
Deel dit bericht

de Bossche Kraan, overnachten in een hijskraan

De Bossche Kraan is een tweepersoons hotel in een echte havenkraan. Een nachtje Bossche Kraan is een avontuur op hoog niveau, voor lichaam en geest! Want de Bossche Kraan is een ‘hotel exceptionnel’ in alle opzichten.

eigenhandig gebouwd door een klein team van inventieve enthousiastelingen, ingericht met veel gevoel voor sfeer en comfort, en met respect voor de planeet.

En natuurlijk met het doel om gasten zoveel mogelijk in de watten te leggen. En te verrassen. Want slapen in een hijskraan, dat doe je niet elke dag.

Laat de Bossche Kraan maar lekker draaien

Stel je voor: logeren in deze luxe hotelkamer, 12 meter boven het water van de Dieze en hoog boven het gewemel op de kade. Samen met je geliefde, je beste vriend(in), je zoon of dochter genieten van het riante uitzicht op… wat je maar wil!

Want de Bossche Kraan is draaibaar, zoals het een echte hijskraan betaamt. Kies je voor een panorama op de oude binnenstad met de Sint-Janskathedraal? Of kijk je liever uit over de Tramkade met zijn ruige gezelligheid?

Bekijk ook:
Werkdruk verlagen: met deze tips doe je dat zelf

Welk uitzicht je ook kiest, de Bossche Kraan is 100% privacy-proof!

In de stuurhut bevinden zich de originele hendels om de kraan te besturen. Maar natuurlijk kun je ook gebruikmaken van de knoppen naast je bed.

De Tramkade

De thuishaven van de Bossche Kraan is de Tramkade, het industrieel erfgoed van de firma Koudijs, op loopafstand van de binnenstad. De Tramkade is het leukste en ruigste deel van Den Bosch, een hotspot die zindert van de creativiteit en gezelligheid.

In en rond de oude fabrieksruimtes vind je allerlei bedrijfjes, werkplaatsen, winkels, café’s en terrassen. De Verkadefabriek, met zijn theater en bioscoop, en Willem Twee, een bruisend centrum voor muziek en beeldende kunst, liggen letterlijk om de hoek.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.