Krokodil bijt in hoofd verzorger 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Krokodil bijt in hoofd verzorger

In Azië draait een groot deel van de economie om toerisme. Ze hebben het er al niet breed, dus maken ze gebruik van de plaatselijke fauna om betalende buitenlanders te vermaken. Een Britse toerist, met het gewicht van een olifant, op de rug van een olifant, is meer regel dan uitzondering in landen zoals Thailand. Ook het ‘trainen' van andere inheemse diersoorten is niet vreemd voor deze mensen. Het bewusteloos slaan van een cobra, of het treiteren van een krokodil brengt geld in het laatje voor de veelal arme bevolking, dus met dierenrechten zijn ze niet echt bekend.

In dit filmpje maak je kennis met Fredje. Fredje is een krokodil die het even helemaal zat is en besluit om zijn kaken stijf op elkaar te houden tijdens een voorstelling in de krakemikkige dierentuin dat hij zijn habitat mag noemen. Fredje zag zijn kans schoon toen zijn verzorger het publiek probeerde te vermaken door zijn hoofd Fredje zijn bek te stoppen. KLAP! En nu klappen mensen, Fredje heeft gedaan wat in zijn instinct zit, en dat is een echt stukje vermaak in dit geval. Zijn verzorger heeft in nu ieder geval genoeg ruimte om zijn kleingeld in te bewaren.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.