in ,

OMGOMG CoolCool

Otters nemen wraak op treiterapen

Genoeg is genoeg

Een spelletje is leuk, maar het moet niet te ver gaan. De apen in deze video hebben het gemunt op een stel otters. Ze hebben het gore lef om de vrolijke beestjes tot op het bot te treiteren. Die apenstreken wordt hen al snel teveel. Eendracht maakt macht en ze verzinnen een plan. Ze lokken een aap naar de waterkant, trekken hem in het water en geven hem een pak slaag waar Badr Hari jaloers op zou zijn.

De aap weet niet wat hem overkomt. Zijn vrienden doen nog een dappere poging om hem te redden, maar niets kan op tegen de vernietigende kracht van deze otters. De aap ontvangt, incasseert en absorbeert de trappen en beuken op zijn harige lichaam. Dat zal hem leren. Of de apen daarna wraak op de otters hebben genomen weten we niet, maar iets zegt ons dat deze oorlog nog lang niet ten einde is.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Week 52 Nieuwsquiz

lego-set huren

Lego-set huren? Dat is nu mogelijk!