Otters nemen wraak op treiterapen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Otters nemen wraak op treiterapen

Een spelletje is leuk, maar het moet niet te ver gaan. De apen in deze video hebben het gemunt op een stel otters. Ze hebben het gore lef om de vrolijke beestjes tot op het bot te treiteren. Die apenstreken wordt hen al snel teveel. Eendracht maakt macht en ze verzinnen een plan. Ze lokken een aap naar de waterkant, trekken hem in het water en geven hem een pak slaag waar Badr Hari jaloers op zou zijn.

De aap weet niet wat hem overkomt. Zijn vrienden doen nog een dappere poging om hem te redden, maar niets kan op tegen de vernietigende kracht van deze otters. De aap ontvangt, incasseert en absorbeert de trappen en beuken op zijn harige lichaam. Dat zal hem leren. Of de apen daarna wraak op de otters hebben genomen weten we niet, maar iets zegt ons dat deze oorlog nog lang niet ten einde is.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.