lego-set huren
andersonrise/`123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Lego-set huren? Dat is nu mogelijk!

Als je een beetje de Lego-markt in de gaten houdt dan weet je dat die setjes best wel duur kunnen zijn. Dankzij Roy's Brick Service is het nu mogelijk om een Lego-set te huren voor een klein gedeelte van de originele prijs. Zo betaal je ineens €80 in plaats van €450.

Lego-set huren

Het verhuurprincipe van Roy's Brick Service is vrij eenvoudig. Je betaalt €24,50 voor een lidmaatschap per jaar. Dit wordt niet automatisch verlengd. Het lidmaatschap is nodig om een Lego-set te huren. Daarnaast betaal je per Lego-set ook een prijs per levering. Je kunt maar één set tegelijk huren en de prijzen variëren van €7,50 tot €29,50 per week afhankelijk van welke set je kiest. Bij elke Lego-set staat een indicatie van de huurperiode. Er wordt verwacht dat je zowel bouwt als afbreekt tijdens deze periode.

Hoe wordt een gehuurde Lego-set geleverd?

De originele doos is niet inbegrepen, de originele bouwinstructies wel. De gehele set wordt op kleur gesorteerd en verpakt in een plastic krat. Je kunt deze krat op afspraak ophalen en retourneren in Doetinchem, maar je kunt het ook laten bezorgen. Wanneer je een Lego-set huurt en laat bezorgen wordt deze bezorgd met de unieke LEGO Cargo Bike. Het bezorgen is alleen mogelijk binnen Doetinchem voor een meerprijs van €5,-. Wanneer het weer tijd is om de set in te leveren kan deze ook opgehaald worden met de LEGO Cargo Bike voor dezelfde prijs.

Bekijk ook:
Zoveel geld heeft Hamas jaarlijks beschikbaar voor de strijd tegen Israël

Ideale lockdown activiteit

Het bouwen van Lego-setjes kan best een verslavende activiteit zijn. Je kunt de steentjes op miljoenen verschillende manieren in elkaar zetten en er elke keer weer wat moois mee maken. Het is dan ook de ideale lockdown activiteit. Samen met broers, zussen, opa's, oma's, (stief)papa of (stief)mama bouwen kan een prima sfeer in huis brengen. Tevens krijgen kinderen hierdoor niet alleen meer technisch inzicht, maar leren ze ook hoe je moet samenwerken in groepsverband. En aan het einde van de rit heb je er een mooi bouwwerk aan overgehouden waar je trots op kunt zijn. Maar laten we niet vergeten dat dat bouwwerk ook weer terug moet naar Roy's Brick Service, dus maak er wel even een trotse foto van!

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.