in ,

Kraai helpt egel met oversteken

Een prikkelbare situatie

Een autoweg oversteken is niet zonder gevaar. Er zijn genoeg herten, egels, elanden en konijntjes die hun einde zagen in de koplampen van een pick-up truck of onder de winterbanden van een saaie beige Volvo. Met een beetje extra pech worden ze daarna ook nog geroosterd op de barbecue van een dikke vleesliefhebber, die witte sokken met slippers draagt. Oversteken kan dus een enkeltje dierenhemel betekenen, en dat weet de kraai in dit filmpje ook.

Want deze kraai heeft waarschijnlijk genoeg roadkill zien voltrekken vanaf de tak van zijn boom. Hij kan het niet meer aanzien en besluit om de egel in deze video een handje te helpen met oversteken. Vol overgave pikt hij de egel naar de andere kant van de weg, want daar is het een stuk veiliger. Misschien kan hij bij de plaatselijke basisschool solliciteren naar de functie klaar-over, want dat werk is op zijn gevederde lijf geschreven.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit was André the Giant


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Schattige babydieren om je dag op te fleuren