Honden schrikken zich kapot met Halloween 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Honden schrikken zich kapot met Halloween

Het is weer bijna Halloween. Het feest waarbij je je ouders, grootouders, vrienden en mensen met een zwakke gezondheid het graf in mag laten schrikken. De periode waarop heroïne en crackverslaafden niet opvallen op straat, en je zonder moeite een lijk in de tuin van de buren kunt dumpen. Het is de avond dat je na het kijken van een horrorfilm niet naar het toilet durft, en de nacht dat het portaal naar een andere dimensie opengaat, in jouw slaapkamer, zodat geesten lekker aan je tenen kunnen trekken als je ligt te slapen. Maar gelukkig hebben we onze onverschrokken hond in huis om ons te beschermen! Of toch niet?

In deze video zie je de andere kant van de moedige viervoeter. Ook honden kunnen zich helemaal kapot schrikken, als je goed je best doet uiteraard. En wat is de meest geschikte periode om dat uit te proberen? Juist, met Halloween. In dit filmpje zie je een compilatie van honden die zich de vacht van het lijf schrikken door grapjes van stomme baasjes. Dus zet je Halloween masker op, neem nog een biertje en geniet van deze grappige beelden.

Bekijk ook:
Wat weet jij van honden? Test het in deze honden quiz!

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.