in ,

LOLLOL

Honden schrikken zich kapot met Halloween

Scooby Doo is er niets bij

Het is weer bijna Halloween. Het feest waarbij je je ouders, grootouders, vrienden en mensen met een zwakke gezondheid het graf in mag laten schrikken. De periode waarop heroïne en crackverslaafden niet opvallen op straat, en je zonder moeite een lijk in de tuin van de buren kunt dumpen. Het is de avond dat je na het kijken van een horrorfilm niet naar het toilet durft, en de nacht dat het portaal naar een andere dimensie opengaat, in jouw slaapkamer, zodat geesten lekker aan je tenen kunnen trekken als je ligt te slapen. Maar gelukkig hebben we onze onverschrokken hond in huis om ons te beschermen! Of toch niet?

In deze video zie je de andere kant van de moedige viervoeter. Ook honden kunnen zich helemaal kapot schrikken, als je goed je best doet uiteraard. En wat is de meest geschikte periode om dat uit te proberen? Juist, met Halloween. In dit filmpje zie je een compilatie van honden die zich de vacht van het lijf schrikken door grapjes van stomme baasjes. Dus zet je Halloween masker op, neem nog een biertje en geniet van deze grappige beelden.

Expert

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Paus pleit voor geregistreerd partnerschap voor homoseksuelen

      Dit zijn de wintertrends omtrent nagellak