Dit zijn de wintertrends omtrent nagellak 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de wintertrends omtrent nagellak

De koudere dagen komen steeds dichterbij. De leukste vestjes en jasjes zijn alweer uit de kast getrokken om geheel in fashion de winter door te komen. Daar horen natuurlijk ook de mooiste nagels bij. Dit jaar zijn er weer verschillende trends voor in de winter waar jij van op de hoogte moet zijn. Zo weet je zeker dat je de juiste gel nagel set in huis haalt.

Natural beauty

In de winter van 2020 zijn de natuurlijke tinten steeds meer een trend voor de nagels. Een mooie trend, aangezien het vaak bijpassend is bij elke outfit. Vooral de nude tinten zijn steeds populairder: bruin, cognac, lichtbruin en beige. Het schijnt zelfs zo te zijn dat bruin het nieuwe zwart is dit seizoen. Door deze mooie en zachte kleur zorg je ervoor dat je altijd een classy finish in touch hebt voor elke outfit.

Dit zijn de wintertrends omtrent nagellak 16

Printjes, printjes en nog meer printjes

Aangezien een natuurlijke en egale look voor je nagels helemaal in is, kan er goed gespeeld worden met verschillende printjes. Kan jouw outfit wel wat extra toevoeging gebruiken? Voeg dan eens leuke printjes toe als stippen of strepen. Daarnaast mag de dierenprint ook dit jaar niet ontbreken. Het blijft elk jaar weer terugkomen, maar ook het spelen met verschillende dierenprints is een echte trend deze winter.

Bekijk ook:
Dit zijn de zomertrends die je niet mag missen!

Dit zijn de wintertrends omtrent nagellak 17

Glitter

Een leuke bijkomstigheid in de winter is dat de feestdagen er ook aan zitten te komen. Bij de feestdagen is het altijd erg leuk om je mooiste en meeste feestelijke outfit uit de kast te trekken. Het zijn de dagen waar je even extra mag uitpakken. Je nagels zijn hier een mooi item voor. Gelukkig is het spelen met glitter en metallic nagellak helemaal de trend van de winter van 2020 om geheel feestelijk de feestdagen door te komen.

Dit zijn de wintertrends omtrent nagellak 18

Wit en zwart

Naast dat de neutrale kleuren in zijn, zijn ook de kleuren wit en zwart helemaal in deze winter. Het is dan misschien niet de eerste kleur die voor de hand liggend is bij nagellak komt het wel steeds vaker terug. Weer een heel classy keuze voor een toevoeging binnen jouw outfit.

Vergeet niet om ook een mooie top- of basecoat toe te voegen voor de mooiste finish in touch van jouw nagels. Zo zorg je er ook meteen voor dat je voor langere tijd met de trends van de winter meekan.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.