in ,

Grappige katten, je gaat stuk!

De kat krabt de krullen van je kop

Katten zijn vreemde levensvormen. Ze zouden afstammen van de machtige leeuw of tijger, maar soms zou je eerder denken dat ze afstammen van een inktvis, als ze hun kop als vloeibaar in een leeg blikje kattenvoer weten te proppen. Net zoals stadsduiven kunnen ze vanuit stilstand opstijgen, lopen over het plafond alsof zwaartekracht niet bestaat en worden TBS waardig als ze de reflectie van je horloge op je pas geverfde muur zien schitteren.

Maar ze zijn ook schattig, en gul. Ze komen soms thuis met een halve muis of het karkas van een ander (niet meer identificeerbaar) diersoort, en op een goede dag misschien wel met de prijswinnende postduif van de buurman. Ze houden ervan om geaaid te worden, om je daarna als Freddy Krueger in stukken te snijden, en trappen kattengrind door je woonkamer alsof ze een Ierse volksdans op de kattenbak hebben gedaan. Schattige dieren, die katten. In deze video zie je een compilatie van het gedrag van deze harige psychopaten, wat uiteraard erg grappig is. Probeer niet te lachen!

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Trump versus TikTok

chuck norris erectiepillen

Chuck Norris klaagt erectiepillenbedrijf aan voor advertentie met zijn foto