Chuck Norris klaagt erectiepillenbedrijf aan voor advertentie met zijn foto 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Chuck Norris klaagt erectiepillenbedrijf aan voor advertentie met zijn foto

Chuck Norris klaagt een erectiepillenbedrijf aan voor het gebruiken van zijn foto's in hun reclame. Het zou om een bedrijf gaan wat volgens Chuck Norris meerdere namen gebruikt, namelijk Bio-Molecular Solutions en Biogenetics.

Chuck Norris erectiepillen

De vrouw van Chuck Norris, Gena, klaagt het bedrijf ook aan. Zij kwam in juni een advertentie tegen waarin zou staan dat Chuck Norris een nieuw geneesmiddel heeft voor erectiestoornissen, en dat hij dit bekend heeft gemaakt op de Dr. Phil Show. De advertentie gebruikt een foto van Chuck Norris en zijn vrouw. Vervolgens wordt er opgeroepen om de pillen gratis te proberen.

Nooit toestemming gegeven

Volgens Chuck Norris hebben zowel hij als zijn vrouw nooit toestemming gegeven om hun naam, foto's of andere persoonlijke gegevens te gebruiken. Tevens ontvangen zij ook geen compensatie voor de advertenties. Het stel eist een schadevergoeding en dat het bedrijf stopt met de advertenties in de huidige vorm.

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.