in

Chuck Norris klaagt erectiepillenbedrijf aan voor advertentie met zijn foto

Hij eist samen met zijn vrouw een schadevergoeding

chuck norris erectiepillen

Chuck Norris klaagt een erectiepillenbedrijf aan voor het gebruiken van zijn foto’s in hun reclame. Het zou om een bedrijf gaan wat volgens Chuck Norris meerdere namen gebruikt, namelijk Bio-Molecular Solutions en Biogenetics.

Chuck Norris erectiepillen

De vrouw van Chuck Norris, Gena, klaagt het bedrijf ook aan. Zij kwam in juni een advertentie tegen waarin zou staan dat Chuck Norris een nieuw geneesmiddel heeft voor erectiestoornissen, en dat hij dit bekend heeft gemaakt op de Dr. Phil Show. De advertentie gebruikt een foto van Chuck Norris en zijn vrouw. Vervolgens wordt er opgeroepen om de pillen gratis te proberen.

Nooit toestemming gegeven

Volgens Chuck Norris hebben zowel hij als zijn vrouw nooit toestemming gegeven om hun naam, foto’s of andere persoonlijke gegevens te gebruiken. Tevens ontvangen zij ook geen compensatie voor de advertenties. Het stel eist een schadevergoeding en dat het bedrijf stopt met de advertenties in de huidige vorm.

Bekijk ook:
Dit is de selectie van Oranje voor het EK 2021

Bekijk ook:

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Grappige katten, je gaat stuk!

przewalski paard gekloond

Bedreigd diersoort przewalskipaard succesvol gekloond