Dit is de succesvolste man van Tinder 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is de succesvolste man van Tinder

Succes op Tinder en andere datingapps is helaas niet voor iedereen weggelegd. Het is een hele klus om ervoor te zorgen dat er potentiële dates naar rechts swipen zodat je kans maakt op een leuke match. Sommige mensen zijn hier echter heel goed in, maar er kan er maar één de beste zijn. Ontmoet: Stefan-Pierre Tomlin, ook wel de meest succesvolste man op Tinder

Stefan-Pierre Tomlin werd een paar jaar geleden door Tinder uitgeroepen tot succesvolste man van Tinder. Tomlin, een piloot en model van beroep, kreeg in een paar jaar meer dan tienduizend matches, waardoor hij die titel bemachtigde. Die matches leverden uiteindelijk niet zoveel dates op, gaf hij zelf aan. Dus populariteit is ook niet alles. En hoewel hij de meest populaire man van Tinder was, heeft hij zijn uiteindelijke nieuwe vriendin niet eens daar gevonden. Die ontmoette hij op de “old-fashioned” manier; via een gemeenschappelijke vriend tijdens het uitgaan.

Tips van de meest succesvolle man van Tinder

  1. Kies een goede profielfoto. Kies een foto met jezelf en een felle achtergrond waardoor je makkelijk de aandacht trekt. Vermijd ook andere mensen op je foto.
  2. Ben actief tijdens piekmomenten. Tomlin stelt dat je het beste op zondag rond twee uur in de middag kan Tinderen, omdat dan de meeste mensen op Tinder zitten. Een andere goede tijd is half elf in de avond, omdat iedereen dan nog even op zijn/haar telefoon gebruikt voor het slapen gaan.
  3. Kies een goede biografie. Tomlin gebruikt graag een leuk grapje als bio.
  4. Controleer door middel van videobellen, of iets dergelijks, of je date geen catfish is. Een catfish is iemand die zich voordoet voor iemand anders.
Bekijk ook:
Tips voor je Tinder profiel

Wat is Tinder?

Tinder is een populaire datingapp waarbij je mensen beoordeeld op basis van hun profiel door naar links (afwijzen) of naar rechts (goedkeuren) te swipen. Een profiel bestaat meestal uit een paar foto's en een korte biografie. Indien twee gebruikers een match hebben, kunnen ze met elkaar chatten. Door middel van locatie kan Tinder gebruikers aan elkaar voorstellen die dichtbij elkaar wonen, al is het ook mogelijk om je locatie aan te passen waardoor je overal ter wereld kan matchen.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.