in

Dit is de succesvolste man van Tinder

En hij geeft tips!

Succes op Tinder en andere datingapps is helaas niet voor iedereen weggelegd. Het is een hele klus om ervoor te zorgen dat er potentiële dates naar rechts swipen zodat je kans maakt op een leuke match. Sommige mensen zijn hier echter heel goed in, maar er kan er maar één de beste zijn. Ontmoet: Stefan-Pierre Tomlin, ook wel de meest succesvolste man op Tinder. 

Stefan-Pierre Tomlin werd een paar jaar geleden door Tinder uitgeroepen tot succesvolste man van Tinder. Tomlin, een piloot en model van beroep, kreeg in een paar jaar meer dan tienduizend matches, waardoor hij die titel bemachtigde. Die matches leverden uiteindelijk niet zoveel dates op, gaf hij zelf aan. Dus populariteit is ook niet alles. En hoewel hij de meest populaire man van Tinder was, heeft hij zijn uiteindelijke nieuwe vriendin niet eens daar gevonden. Die ontmoette hij op de “old-fashioned” manier; via een gemeenschappelijke vriend tijdens het uitgaan.

Tips van de meest succesvolle man van Tinder

  1. Kies een goede profielfoto. Kies een foto met jezelf en een felle achtergrond waardoor je makkelijk de aandacht trekt. Vermijd ook andere mensen op je foto.
  2. Ben actief tijdens piekmomenten. Tomlin stelt dat je het beste op zondag rond twee uur in de middag kan Tinderen, omdat dan de meeste mensen op Tinder zitten. Een andere goede tijd is half elf in de avond, omdat iedereen dan nog even op zijn/haar telefoon gebruikt voor het slapen gaan.
  3. Kies een goede biografie. Tomlin gebruikt graag een leuk grapje als bio.
  4. Controleer door middel van videobellen, of iets dergelijks, of je date geen catfish is. Een catfish is iemand die zich voordoet voor iemand anders.

Wat is Tinder?

Tinder is een populaire datingapp waarbij je mensen beoordeeld op basis van hun profiel door naar links (afwijzen) of naar rechts (goedkeuren) te swipen. Een profiel bestaat meestal uit een paar foto’s en een korte biografie. Indien twee gebruikers een match hebben, kunnen ze met elkaar chatten. Door middel van locatie kan Tinder gebruikers aan elkaar voorstellen die dichtbij elkaar wonen, al is het ook mogelijk om je locatie aan te passen waardoor je overal ter wereld kan matchen.

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.