Tips voor je Tinder profiel 9
Saved Read later
Deel dit bericht

Tips voor je Tinder profiel

Wil je meer matches op Tinder? Lees dan snel dit artikel, want hierin delen we tips voor je Tinder profiel! 

Met wereldwijd miljoenen gebruikers is Tinder een van de aller populairste datingsapps van dit moment. Veel mensen zoeken op Tinder de liefde – of iets anders – en dan zou je denken dat het vrij gemakkelijk moet zijn om een leuke match te krijgen. Toch blijkt niet iedereen altijd even succesvol te zijn op Tinder en dat kan soms best frustrerend zijn. Gelukkig kan je met een paar simpele tips en tricks het succes op Tinder flink vergroten en hieronder delen we onze beste tips:

Een goede eerste foto

Tinder staat bekend om het swipen en dat gebeurt best vaak in een moordend tempo. Mensen kijken hierbij vaak alleen naar de eerste foto en maken binnen een split second een beslissing. Dit gebeurt allemaal op basis van je eerste foto, dus het belangrijk dat dit een goede is.

Tips voor een goede foto voor Tinder:

  • Sta alleen op de eerste foto.
  • Een paar groepsfoto's zijn leuk, maar hierbij moet je wel enigszins herkenbaar opstaan anders heeft deze foto weinig toegevoegde waarde.
  • Lach op de foto. Lachende mensen krijgen meer matches.
  • Draag geen (zonne)bril op de foto. Mensen met een (zonne)bril op krijgen minder matches.
  • Gebruik een foto met normale kleuren, zonder rare filters
  • Gebruik een scherpe foto van goede kwaliteit
  • Maak liever geen gebruik van selfies, zeker niet in de spiegel. Selfies zorgen gemiddeld voor minder matches.
  • Zorg dat je foto's een accuraat beeld geven van jezelf. Gebruik dus geen foto's waarop je 25 kilo lichter/zwaarder bent dan dit moment en foto's van een paar jaar geleden zijn ook niet meer geschikt.

Fotografie Man, Vervelend, Wit, T Shirt, Kussende, Een, Vrouw, Terwijl, Vasthouden, Fiets, Op, Rivierdok Tijdens, Ondergaande Zon

Een simpele biografie

Nadat je foto's zijn goedgekeurd, wordt er vaak even gekeken bij de biografie. Hierin kan je in het korts iets over jezelf en je interesses vertellen. Hierbij is het belangrijk dat je niet een hele lap tekst neerzet, want veel mensen zullen dat toch niet lezen. Gebruik je biografie om je match wat gesprekstof te geven door een gespreksstarter toe te voegen. Stel bijvoorbeeld een leuke vraag: “wat is de ultieme vakantiebestemming” of “wat is je favoriete film”.

Bekijk ook:
5 bizarre Tinder dates

Begin het gesprek

Veel Tinder matches stranden ook vroegtijdig omdat beiden te koppig zijn om het gesprek te beginnen. Dat is toch zonde, want uit elke match kan toch iets leuks komen. Start voortaan zelf het gesprek en gebruik daarbij een goede openingszin in plaats van deze foute openingszinnen.

Tinder op het juiste moment

Volgens de succesvolste man van Tinder is het belangrijk om op het juiste moment gebruik te maken van de app. Tijdens de piekuren zijn er namelijk meer mensen online en dan heb je meer kans op een gesprek. Zo is zondagmiddag een goede tijd voor Tinder, maar ook elke avond vlak voor het slapen gaan zijn veel mensen nog even online.

Ben eerlijk over wat je zoekt

Op Tinder is het wel zo sociaal om eerlijk te zijn over wat je op de app zoekt. Ben je op zoek naar een relatie of zoek je liever iets tijdelijks, het kan allemaal, maar laat dat wel aan je gesprekspartner weten zodat je geen valse verwachtingen schept.

Bekijk ook:
Zo groot is de gemiddelde penis

Ben jezelf

Als laatste is het belangrijk dat je jezelf bent op Tinder. Uiteindelijk is toch het doel dat je elkaar in het echte leven ontmoet en dan leer je de “echte” persoon achter het scherm kennen. Dan kan je maar beter gewoon alvast jezelf zijn, want anders loopt dit wat later alsnog mis.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.