Hoe krijg je meer matches in een datingapp? 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe krijg je meer matches in een datingapp?

Ook binnen een datingapp hangt het volledig af van de eerste indruk. Net zoals in het echte leven dus. Maar hoe kun je die eerste indruk zo goed maken dat, zonder elkaar te spreken, er toch een goede eerste indruk is? We leggen je graag uit hoe jij het perfecte profiel samenstelt. Hierdoor ziet de andere meteen hoe leuk jij bent.

Wees vrolijk

Laat zien hoe leuk je eruit ziet als je vrolijk bent. Lach je tanden bloot op je foto's en laat je maar zien. Volgens professioneel matchmaker Meredith Golden is het namelijk zo dat vrolijkheid wordt aangetrokken door vrolijkheid. Dus go for it!

Geen foto's met baby's of mogelijke partner

Het is heel belangrijk dat je geen foto's met baby's of iemand gebruikt die je mogelijke partner zou kunnen zijn. Dus je babynichtje of babyneefje is super schattig, maar gebruik die foto maar niet. Je potentiële match zou zomaar kunnen denken dat het jouw kindje is. Hetzelfde geld voor je beste vriend of vriendin. Dat zou natuurlijk zomaar je partner zijn, grote kans op afwijzing.

Bekijk ook:
De betekenis van dromen: wat betekent jouw droom?

Wees eerlijk

Als er iets is waar we met z'n allen een hekel aan hebben dan is het wel het verbergen van feiten. Of het nu gaat om je Photoshop-skills, een laag make-up of iets anders. Zorg ervoor dat je, op je foto's, gewoon staat zoals je normaal ook bent. Laat het een weerspiegeling zijn van hoe je er normaal ook uit ziet in het dagelijks leven.

Plaats een gespreksstarter

Eerlijk is eerlijk. Een gesprek beginnen met iemand die je niet kent, via een datingapp. Het is niet de meest gemakkelijke situatie waarin je je begeeft. Plaats daarom een gespreksstarter ergens in je profiel. Of het nu een vraag is in je biografie of een foto die vragen laat oproepen. Met een gespreksstarter is het ijs al gebroken voordat er überhaupt ijs was.

De eerste foto moet de allerbeste zijn

Niet te missen natuurlijk. De eerste foto op jouw profiel moet natuurlijk de allerbeste zijn. Toch gaat dit zo ontzettend vaak mis. Plaats foto's waar alleen jij op te zien bent. Doordat swipen zo gemakkelijk en zo snel gaat is het belangrijk dat de eerste foto meteen duidelijk is. Zorg ervoor dat jij je match niet misloopt door een verkeerde foto.

Bekijk ook:
Zo haal je met gemak 10.000 stappen per dag, ook met een kantoorbaan

Bekijk ook:

Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.