in ,

CoolCool OMGOMG

De 11 engste attracties ter wereld

Je poept zo een regenboog

We houden allemaal wel van een beetje spanning. Met kleffe handjes stappen we in die nieuwe achtbaan of krijsen de longen uit ons lijf tijdens een bungeejump. Maar het kan nog extremer! Als je op zoek bent naar een bijna dood ervaring of wilt ervaren hoe het voelt om zeven plus drie kleuren te schijten dan moet je even kijken naar deze video.

In dit filmpje zien we de 11 meest bizarre en uitermate enge attracties ter wereld. Je bucketlist wordt zo een stuk langer, de vraag is alleen of je hem af kunt maken. Van schommelen op kilometers hoogte tot een vrije val over het verlaten terrein van een kerncentrale, je kunt het zo gek niet bedenken. Heb je weleens van een vulkaan afgegleden? Of op de rand van de hoogste waterval ter wereld gezwommen? Pak je paspoort en je rugzak en flirt met levensgevaar, je zult je daarna levendiger dan ooit voelen.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

eis tegen jos b

Zaak Nicky Verstappen: dit is de eis tegen Jos B

faillissement miss etam

Faillisement dreigt voor Miss Etam