Davina Michelle scoort hit met Songfestival nummer Sweet Water 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Davina Michelle scoort hit met Songfestival nummer Sweet Water

Davina Michelle heeft een nieuwe hit gescoord. De Nederlandse zangeres zong tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival haar nieuwe nummer Sweet Water. Op YouTube is de videoclip van het nummer trending, met meer dan 300.000 views. En op iTunes staat het Sweet Water momenteel op 1 in de Nederlandse downloadlijst. Wat vind jij van het nummer?

Gisteren was de eerste halve finale van het Songfestival. Tijdens de eerste show gingen zestien landen met elkaar de strijd aan om een plek in de finale op 22 mei. Tijdens de pauze mocht Davina Michelle optreden, en haar liedje is bij veel mensen goed in de smaak gevallen. Op social media kreeg de zangeres al veel complimenten, maar nu uit de lof voor het nummer zich ook in keiharde cijfers.

Bekijk ook:
Wie gaat het Songfestival winnen?

The Power of Water

Op YouTube deelde AVROTROS gisteren al de beelden van het liedje, en die zijn – op het moment van schrijven – 307 duizend keer bekeken. The Power of Water is daarmee #1 trending op YouTube. Davina Michelle plaatste het lied ook nog op haar eigen YouTube-kanaal, en daar kreeg het liedje ook al ruim 87 duizend clicks. Dat zijn puike prestaties voor één dag tijd.

Op iTunes weet de zangeres ook goed te scoren met haar nieuwe liedje. Sweet Water staat namelijk op de eerste plek in de Nederlandse downloadlijst. Grappig genoeg verslaat ze daarmee een Songfestival kandidaat. Op de tweede plaats staat namelijk Je Me Casse van Destiny, de inzending van Malta. Op de derde plek staat We Are The People, het nieuwe EK-lied van Martin Garrix, Bono en The Edge.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.