Beer gaat boodschappen doen in supermarkt 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Beer gaat boodschappen doen in supermarkt

Als je een potje chocopasta gaat halen dan verwacht je in de supermarkt geen beer van 300 kg die ook besluit om een broodje te gaan smeren. Toch ga je dit zien in deze video. Bruintje had honger en kon waarschijnlijk geen weggegooide cheeseburgers in de nabijgelegen vuilnisbak vinden, dus besloot hij om te gaan voor het echte werk. Hij is tenslotte niet voor niks een roofdier, dus stapte hij beregezellig een supermarkt in voor brood en pindakaas.

Eenmaal binnen laat Bruintje zich niet tegenhouden door een onbenullige kassamedewerker, ook al is het een beer van een vent. Hij brult een keer en vervolgt zijn weg naar al dat lekkers. Poeh! Een pot honing kon hij niet vinden maar hij vond wel wat koekjes en pak Yogi. Op zijn vlucht naar buiten greep de lobbes ook nog een zak chips mee, Pom-Bär uiteraard. Of hij tijdens zijn vluchtroute de Berenboot heeft gebruikt is onbekend. Maar hij zal ongetwijfeld als een ongelikte beer zijn weg vervolgen.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.