in ,

sadsad

Beer gaat boodschappen doen in supermarkt

Hij had berehonger

Als je een potje chocopasta gaat halen dan verwacht je in de supermarkt geen beer van 300 kg die ook besluit om een broodje te gaan smeren. Toch ga je dit zien in deze video. Bruintje had honger en kon waarschijnlijk geen weggegooide cheeseburgers in de nabijgelegen vuilnisbak vinden, dus besloot hij om te gaan voor het echte werk. Hij is tenslotte niet voor niks een roofdier, dus stapte hij beregezellig een supermarkt in voor brood en pindakaas.

Eenmaal binnen laat Bruintje zich niet tegenhouden door een onbenullige kassamedewerker, ook al is het een beer van een vent. Hij brult een keer en vervolgt zijn weg naar al dat lekkers. Poeh! Een pot honing kon hij niet vinden maar hij vond wel wat koekjes en pak Yogi. Op zijn vlucht naar buiten greep de lobbes ook nog een zak chips mee, Pom-Bär uiteraard. Of hij tijdens zijn vluchtroute de Berenboot heeft gebruikt is onbekend. Maar hij zal ongetwijfeld als een ongelikte beer zijn weg vervolgen.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

E-sigaret gekocht? Deze 6 dingen moet je weten

horeca weer open

Horeca mogelijk weer open op korte termijn