50 Mooiste goals van Cristiano Ronaldo 14
Saved Read later
Deel dit bericht

50 Mooiste goals van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is een van de beste voetballers ter wereld en hij staat ook wel bekend om zijn enorme scoringsdrift. Ronaldo scoorde tijdens zijn illustere carrière honderden goals en daar zaten meerdere pareltjes tussen. In de bovenstaande video zijn 50 van de mooiste goals van Ronaldo op een rijtje gezet. Dat is pas een voetballer van wereldklasse!

Als er een voetballer is die bekend staat om zijn enorme scoringsdrift, dan is dat Cristiano Ronaldo wel. Een kijkje naar de statistieken leert ons dat Ronaldo ongelofelijk vaak weet te scoren. Voor Manchester United maakte hij 118 goals, bij Real Madrid vond hij 450 keer het net en bij Juventus heeft hij inmiddels ook 65 goals op zijn naam staan. Bij de nationale ploeg is dat beeld niet anders; gekleed in de Portugese groen rode kleuren scoorde Ronaldo 107 doelpunten.

Bekijk ook:
Top 10 best betaalde sporters

Goals, goals en nog meer goals. Als de naam Cristiano Ronaldo ergens synoniem mee zou staan, dan is het wel met goals of met prijzen. Want, dankzij al die goals staat ook de prijzenkast van Ronaldo inmiddels aardig vol. CR7 werd kampioen van Portugal, Engeland, Spanje en Italië, hij won meerdere keren de Champions League én werd in 2016 Europees kampioen met Portugal. Dat is pas een voetbalster!

Wat vind jij de mooiste goal van Ronaldo?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.