Waarom een buttplug gebruiken? 13
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Waarom een buttplug gebruiken?

Bij een seksspeeltje denken de meeste mensen al snel aan een dildo of vibrator. Dit zijn inderdaad populaire seksspeeltjes, maar je hebt veel meer te kiezen. Een buttplug is hier een voorbeeld van. Dit speeltje stop je in jouw achterste. Als je nog nooit eerder een anaal speeltje gebruikt hebt, zie je waarschijnlijk niet in waarom je een buttplug zou kopen. Toch brengt dit speeltje de nodige voordelen met zich mee. In deze tekst vertellen we jou waarom je een buttplug moet proberen.

Goede voorbereiding op anale seks

Veel mensen moeten niet denken aan anale seks, maar er zijn er ook genoeg die er dol op zijn. Toch brengt anale seks een aantal nadelen met zich mee. Grootste nadeel is dat het behoorlijk pijnlijk kan zijn. Dit is zeker het geval als je onervaren bent op dit gebied. Je ervaart dan snel genoeg dat het niet makkelijk is om een penis in jouw achterste te krijgen. Met behulp van glijmiddel gaat dit al een stuk makkelijker, maar mogelijk ervaar je het nog wel als onprettig. Een buttplug biedt in dat geval misschien uitkomst. Met dit seks speeltje bereid jij jouw achterste alvast voor op de entree van een penis. De kans is groot dat anale seks aanzienlijk minder pijn doet als je eerst een buttplug gebruikt.

Fijn gevoel

Een buttplug kun je gebruiken ter voorbereiding op anale seks. Toch kun je dit speeltje ook prima in jouw achterste stoppen als je niet van plan bent om anale seks te hebben. Sommige mensen vinden het namelijk een prettig gevoel om een buttplug in te brengen. Met dit speeltje in jouw achterste voelt het namelijk alsof je anale seks hebt. Dit is vrij logisch te verklaren, want je hebt immers een speeltje in jouw anus. Het gevoel is alleen wat minder heftig. In tegenstelling tot een penis beweegt een buttplug niet op en neer.

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 beste elektrische steps van 2024

Waarom een buttplug gebruiken? 15

Dubbele penetratie

Sommige mensen genieten ervan om tegelijkertijd zowel vaginaal als anaal gepenetreerd te worden. Geldt dit ook voor jou? Dan biedt een trio uitkomst. De kans is groot dat je hier niet altijd op zit te wachten. Daarbij komt dat je twee mannen moet vinden die bereid zijn om gelijktijdig seks met jou te hebben. Gelukkig kun je dit met een butt plug betrekkelijk eenvoudig oplossen. Voordat je vaginaal gepenetreerd wordt, stop je dit speeltje in jouw anus. Hierdoor voelt het alsof je tijdens de seks zowel vaginaal als anaal gepenetreerd wordt.

Je hebt je handen vrij

Voor het gebruik van de meeste seks speeltjes heb je jouw handen nodig. Zo moet je een dildo bijvoorbeeld op en neer bewegen in jouw vagina om het gevoel van penetratie te ervaren. Dit is bij een buttplug niet nodig. Je stopt dit speeltje in jouw anus en je hoeft er vervolgens niet meer naar om te kijken. De buttplug blijft keurig op zijn plek zitten en het is niet nodig om hem te bedienen. Na de seks of na het masturberen verwijder je de plug uit jouw achterste en maak je hem schoon.

Bekijk ook:
Slimme technologie voor dierenliefhebbers: top gadgets die elk huisdier verdient

Jouw orgasme is een stuk heftiger

Een laatste reden om een buttplug te gebruiken, is omdat jouw orgasme er een stuk heftiger door kan zijn. Als je dit speeltje in jouw anus stopt voordat je vaginale seks hebt of gaat masturberen, is er namelijk sprake van dubbele penetratie. Doordat de anus een aantal heel gevoelige zenuwuiteinden heeft, kan een buttplug ervoor zorgen dat je een heftiger orgasme krijgt dan normaal.

Poll Wat is jouw mening over het gebruik van buttplugs?

Interessant, zou ik wel willen proberen54%
Niet mijn ding, maar geen oordeel over anderen6.3%
Ik gebruik ze al en ben fan37.3%
Absoluut niet voor mij2.4%
📊 Bekijk resultaten
Deel dit bericht
Read later

One Comment

  1. Speeltje Reply

    Gelukkig hoef je niet een trio te organiseren als je een dubbele penetratie wilt. Een buttplug is genoeg, jammer voor de buurman…

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.