sterrenbeeld

Vrouwen met dit sterrenbeeld hebben het meeste zin in seks

0 Shares

Als je een beetje spiritueel bent ingesteld, en ervan overtuigd bent dat sterrenbeelden een diepere betekenis hebben, dan is dit artikel iets voor jou. In dit geval staat namelijk in de sterren te lezen welke vrouw het meeste zin heeft in een hete nacht onder de sterren. Uit een onderzoek blijkt dat vrouwen met één specifiek sterrenbeeld het meeste zin hebben in seks.

De sterren zeggen iets over je karakter

Sterrenbeelden kunnen je een beter inzicht geven over jezelf, het leven, en over anderen. Er zijn namelijk karaktereigenschappen gelinkt aan het sterrenbeeld van personen. Zo staan mensen die Schorpioen zijn vurig en ongeduldig, terwijl een Maagd juist afwachtend en geduldig is. Sterrenbeelden kunnen ook veel prijsgeven over je seksleven, want alles staat uiteraard in de sterren geschreven.

Mensen met een nieuwsgierig en avontuurlijk karakter zullen sneller buiten de lijntjes tekenen, en staan op seksgebied sneller open voor nieuwe en onbekende avonturen. Deze mensen hebben ook veel meer zin in seks. Maar welk sterrenbeeld van vrouwen hebben het meeste zin in stomende vrijpartijen? Daar is onderzoek naar gedaan. De uitkomst is verrassend, lees snel verder.

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 moeilijkste standjes ooit

sterrenbeeld

Vrouwen met dit sterrenbeeld hebben het meeste zin in seks

Er deden maar liefst 500.000 mensen mee aan dit onderzoek. In dit onderzoek werden vragen gesteld over het seksleven van de betreffende vrouwen die de vragenlijst invulden. De uitslagen werden met elkaar vergeleken en wat bleek? Vrouwen met het sterrenbeeld Waterman bleken het meeste zin te hebben in seks. Dit is misschien handig om te weten wanneer je gaat daten. Vraag eerst naar haar sterrenbeeld.

Nu nummer twee en drie uit het onderzoek werden respectievelijk toegewezen aan Maagd en Stier, nummer vier en vijf zijn de plekken van Weegschaal en Vissen. Als je een zeer laag libido hebt dan moet je tijdens het date-avontuur op zoek gaan naar een vrouw met het sterrenbeeld Ram, die hebben volgens het onderzoek het minste zin in seks, en doen het ook het minst vaak per maand.

sterrenbeeld erotiek

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

374
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.