seksrecords
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de 5 meest bizarre seksrecords ooit

De daad van de liefde wordt door vrijwel iedereen uitgevoerd. Van een stomende sessie in de slaapkamer is niemand vies. Er zijn echter mensen die een uitdaging hebben gemaakt van het vestigen van een bizar seksrecord, iets waar ze later ongetwijfeld met trots op terugkijken. Ieder zijn of haar hobby uiteraard, maar toen we deze records voorbij zagen komen moesten we toch even fronsen, sterker nog; je moet het maar kunnen! We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

1. Grootste orgie ter wereld

Als de kleren worden uitgetrokken tijdens een feestje dan gebeuren er vaak stoute dingen. In dit geval ging het om een feestje waar maar liefst 500 mensen aan deelnamen, namelijk 250 mannen en 250 vrouwen. Deze sekspartij gaat de boeken in als de grootste orgie ooit. Zouden deze mensen ook in een gezamenlijke groeps-app zitten?

2. Grootste afstand en snelheid ejaculeren

Als een man in een natuurfilm klaarkomt dan moet hij uitkijken dat hij zijn kwakje niet in het oog van een cameraman of ander lid van de crew schiet. De Duitser Horst Schultz is een ster in het schieten van zijn voortplantingsvloeistof. Zijn record staat op een afstand van zes meter, met 68 km per uur. Dat is nog eens ejaculeren!

seksrecords bedpartners

3. Sterkste vagina ter wereld

Als we gaan sporten dan denken we over het algemeen aan het trainen van lichaamsdelen zoals de benen of armen. De Russische Tatiana Kozhevnikova traint dagelijks haar vagina, een lichaamsdeel dat we mensen niet of nooit zien trainen in de gym. Tatiana is in staat om 14 kilo aan gewichten aan haar doos te hangen, een absoluut record. Er bestaat een filmpje van, check hem hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=5x6owJVWris

4. Langste sessie masturberen

Als je op vakantie naar Japan gaat en daar een man tegenkomt die een afgetrainde rechterarm heeft, dan kan het zomaar zijn dat je een recordhouder tegen het lijf bent gelopen. De Japanner Massanobu Stato heeft namelijk de langste masturbatiesessie ter wereld op zijn naam staan. Hij wist maar liefst 9 uur en 58 minuten te fappen, onafgebroken. We weten niet wie daar al die tijd naar heeft staan kijken om het record te verifiëren, maar dat is opzich ook al een prestatie.

5. Meeste bedpartners

Er zijn mensen die op elk moment van de dag zin hebben in seks. Er zijn echter mensen die dat ook daadwerkelijk doen, en door middel van een seksmarathon zoveel mogelijk van bil gaan binnen 24 uur. Pornoster Lisa Sparks kreeg het in 2004 voor elkaar om binnen een dag met 919 mannen de liefdesdaad te volbrengen, dat is 94 seconden per man.

seksrecords standjes

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.