seks fetisj
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze seks fetisjen kende je nog niet

Iedereen heeft zo zijn of haar seksuele voorkeuren. De ene vindt het lekker om vastgebonden te worden, de ander ziet goud in een golden shower. Iedereen heeft wel van bepaalde seks fetisjen gehoord, maar de fetisjen die we in dit artikel behandelen zijn zo vreemd dat we erom durven te wedden dat jij er nog nooit van hebt gehoord.

Fornofilie

Als je door Ikea loopt en je wordt plotseling opgewonden van een stoel die daar rustig niets staat te doen, dan ben je waarschijnlijk een fornofiel, iemand die opgewonden raakt van meubels, of zelf graag als meubelstuk wilt fungeren. Dat geeft plotseling een hele andere lading aan de film The Beauty and The Beast.

Somnofilie

Somnofielen voelen zich seksueel opgewonden door slapende mensen. Dus wees gewaarschuwd als je na een avondje stappen bij een groep vrienden blijft crashen, want als je na het wakker worden niet meer kunt lopen dan ligt dat niet aan de sambal op dat broodje kebab van die avond. Zou de prins in Doornroosje dan toch..?

Bekijk ook:
NHS geeft bizar kijkje in onnodige 112-meldingen in Verenigd Koninkrijk

Dendrofilie

Dendrofilie is een seksuele aantrekkingskracht tot grote planten en bomen. We houden allemaal wel van moeder natuur, maar het wordt pas een fetisj als je besluit om het spel der liefde te bedrijven met de eikenboom in de tuin van de buren. Dendrofielen houden ook van grote planten. Of de cactus daar ook bij hoort is bij ons niet bekend. Deze seks fetisj kenden we zeker nog niet.

fetisj tree hugger

Urusagalmatofilie

Als je die oude knuffelbeer uit je jeugd een tweede leven wilt geven, dan zal ik maar uitkijken aan wie je hem verkoopt. Urusagalmatofielen hebben namelijk seks met Teddy en Pluisje. Mensen met deze seks fetisj hebben een seksuele voorkeur voor knuffeldieren. Laten we maar hopen dat Toy Story daadwerkelijk ook echt fictie is.

Mechanofilie

Dat mensen een voorliefde voor auto’s hebben is niet vreemd, maar deze liefde gaat voor mechanofielen zo ver dat ze de uitlaat van hun bolide gebruiken voor meerdere functies. Mensen met deze seks fetisj raken namelijk seksueel opgewonden van auto’s en andere voertuigen. Pas dus goed op aan wie je jouw auto uitleent.

Bekijk ook:
Worden mensen in de toekomst geprogrammeerd door hersenchips en kunstmatige intelligentie?

Symphorofilie

Als je op de snelweg een ongeluk ziet gebeuren en er gebeurt ook wat in je onderbroek dan zit de kans erin dat je een symphorofiel bent, iemand die seksueel opgewonden raakt van ongelukken en andere crashes. Je hebt de grootste kans om mensen met deze fetisj te vinden terwijl ze aan het werk zijn in een crash-testcentrum.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.