seks
Saved Read later
Deel dit bericht

Dromen over seks met je collega: dit betekent het

Droom jij weleens dat je even flink van bil gaat met je collega in de archiefkamer op je werk? Of dat je de secretaresse van de tweede verdieping alle erotische hoeken van het kopieerapparaat laat zien? Dit zijn intense dromen die je niet mag negeren. Maar wat wil dat nou zeggen? Dromen over seks met een collega? Wij zochten het uit.

Dromen over seks met je collega

In die droom hoeft het overigens niet die mooie en aantrekkelijke secretaresse te zijn, maar het zou ook kunnen dat je droomt over seks met die lelijke geit die altijd te hard lacht op bedrijfsfeestjes. Als je een oogje op je collega hebt dan kan het zijn dat jouw onderbewuste daarop reageert terwijl je slaapt. Het weergeeft dan de verlangens voor die ander. Als je dan naast je partner wakker wordt dan kun je je zelfs schuldig voelen.

Het hoeft niet alleen een seksueel verlangen, of een verliefdheid te zijn waardoor je droomt over seks met je collega, maar ook een vriendschap die veel voor jou betekent. In dat geval zal je nooit meer hetzelfde naar diegene kijken als je op je werk komt, maar fuck it. Dromen kunnen iets diepers weergeven dan een verlangen alleen, ook een andere vorm van een verbintenis kan in een droom in een seksuele context worden vertaald.

Bekijk ook:
Man prikt ruim 100 autobanden lek: dit zijn de maximale straffen voor materiële schade

seks dromen

Functie en macht

Het kan ook zijn dat de seksuele boodschap in die droom iets heel anders wil zeggen dan lichamelijke aantrekkingskracht. Als je niet verliefd bent op de collega waar je over droomt, dan kan het een dominantie-dingetje zijn. Je wil meer macht over hem of haar, of zelfs misschien wel de functie van diegene hebben. Je collega dus in je onderbewuste er even seksueel van langs geven kan dus te maken hebben de wens om de baas te zijn over diegene.

Verder is het verstandig om het niet te serieus te nemen. De persoon waar je over droomt weet van niets, dus het zijn jouw gedachten die hem of haar plaatsen jouw denkpatroon. Misschien droom je de volgende keer wel over iemand anders, het is hoe dan ook niet van levensbelang om te weten wat erachter schuilt, maar stiekem is het wel grappig, toch? Wel je lakens verschonen als je wakker wordt!

Bekijk ook:
Dit zijn de engste plekken op aarde

seks collega wedding crashers

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.