Wat kan je kopen op het dark web? 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat kan je kopen op het dark web?

We kopen allemaal wel eens iets via het internet. Maar, wist je dat je echt alles online kan vinden als je maar weet waar je moet zoeken? Zo kan je ook shoppen op het dark web, al vind je daar niet bepaald de meest legale aanbiedingen… De onderstaande video zet op een rij wat je zoal kan kopen op het dark web. 

Het dark web is een onderdeel van het wereldwijde web waar je als normale internetbezoeker niet zo maar bij komt. De websites van het dark web zijn onvindbaar voor zoekmachines en dus kom je er alleen terecht met de juiste kennis. Dat is maar goed ook, want een groot deel van het dark web wordt gebruikt voor duistere praktijken. Bijvoorbeeld door de volgende spullen te verkopen:

https://www.youtube.com/watch?v=emkCOYuotDg

Wat kan je kopen op het dark web?

In de bovenstaande video is goed te zien dat je echt van alles kan kopen op het dark web. Sommige dingen zijn nog vrij onschuldig te noemen, zoals een Netflix of social media account. Maar, andere aankopen op het dark web maken je gelijk een doorgewinterde crimineel.

Een van de duurste aankopen op het dark web is een agressieve gorilla! Maar laten we eerlijk zijn, die kan je toch alleen kopen als je een slechterik bent uit een James Bond film… Misschien een idee voor de volgende film?

Bekijk ook:
Top 10 meest populaire websites en apps in Nederland

Overigens wordt het dark web niet alleen voor slechte praktijken gebruikt. Zo maken mensen ook gebruik van het dark web als ze anoniem willen blijven. Dat is wel eens handig voor politieke dissidenten, klokkenluiders en activisten die anders moeten vrezen voor hun leven.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.