Wat kan je kopen op het dark web?

0 Shares

We kopen allemaal wel eens iets via het internet. Maar, wist je dat je echt alles online kan vinden als je maar weet waar je moet zoeken? Zo kan je ook shoppen op het dark web, al vind je daar niet bepaald de meest legale aanbiedingen… De onderstaande video zet op een rij wat je zoal kan kopen op het dark web. 

Het dark web is een onderdeel van het wereldwijde web waar je als normale internetbezoeker niet zo maar bij komt. De websites van het dark web zijn onvindbaar voor zoekmachines en dus kom je er alleen terecht met de juiste kennis. Dat is maar goed ook, want een groot deel van het dark web wordt gebruikt voor duistere praktijken. Bijvoorbeeld door de volgende spullen te verkopen:

Wat kan je kopen op het dark web?

In de bovenstaande video is goed te zien dat je echt van alles kan kopen op het dark web. Sommige dingen zijn nog vrij onschuldig te noemen, zoals een Netflix of social media account. Maar, andere aankopen op het dark web maken je gelijk een doorgewinterde crimineel.

Een van de duurste aankopen op het dark web is een agressieve gorilla! Maar laten we eerlijk zijn, die kan je toch alleen kopen als je een slechterik bent uit een James Bond film… Misschien een idee voor de volgende film?

Bekijk ook:
Top 10 meest populaire websites en apps in Nederland

Overigens wordt het dark web niet alleen voor slechte praktijken gebruikt. Zo maken mensen ook gebruik van het dark web als ze anoniem willen blijven. Dat is wel eens handig voor politieke dissidenten, klokkenluiders en activisten die anders moeten vrezen voor hun leven.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

46
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
TOPLIJSTJES

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.