Dit horloge weet precies of je dronken bent of niet 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit horloge weet precies of je dronken bent of niet

Het is natuurlijk een enorme hit. Smartwatches. Ze houden bij hoe we ons manifesteren in het dagelijks leven en hoe goed we bezig zijn met onze gezondheid. Daarnaast is het natuurlijk een gemakkelijke manier om even een berichtje te lezen zonder dat je daarvoor eerst je telefoon moet pakken. Maar daar blijft het niet bij. De techniek ontwikkelt zich sneller dan we ooit zouden kunnen denken. Inmiddels is er dan ook de allereerste smartwatch die jou precies verteld of je al dronken bent en of het inmiddels tijd is om maar gewoon naar huis te gaan.

Wetenschappelijk onderzoek

Deze nieuwe smartwatch is op dit moment nog niet leverbaar. Er wordt namelijk nog veel onderzoek gedaan door wetenschappers en deskundigen, maar het zal vast niet lang meer duren. Je kunt je zelfs al op de wachtlijst zetten voor deze fantastische nieuwe uitvinding. De eerste mensen hebben het nieuwe horloge inmiddels al flink getest en de resultaten zijn positief. De horloges konden inderdaad tot in perfectie laten zien of iemand dronken was of niet. Best grappig toch?

Bekijk ook:
Ontdek de ultieme kracht van Sony ULT - De koptelefoons en speakers met verbluffende bas

Nog gemakkelijker drankjes afslaan

Veel mensen hebben natuurlijk wat problemen als het aankomt op het afslaan van drankjes. Zeker als een goede vriend of vriendin een drankje voor je wil gaan halen. Nu kun je eindelijk je drankje eens afslaan om een andere reden dan de tijd. Je kunt gewoon laten zien dat je al ver over je max heen zit. Wordt het zo toch nog een stukje gemakkelijker om al die heerlijke alcoholische versnaperingen even links te laten liggen?

BACTrack

Het nieuwe horloge is ontwikkeld door BACTrack. Het horloge doet in eerste instantie denken aan een soort Fitbit, en ziet er daardoor ook best leuk uit. Het Amerikaanse bedrijf dat het horloge heeft ontwikkeld heeft al jarenlang ervaring op het gebied van alcoholtesters. Het bedrijf is zeker een van de voorlopers op het gebied van alcoholtests in Amerika. Wil je liever niet je Apple Watch af doen? Geen enkel probleem. Je kunt de BACTrack Skyn ook koppelen met je Apple Watch of iPhone als Bluetooth-apparaat.

Bekijk ook:
Gamen als een pro? Dit zijn de beste gamemuizen van dit moment

Atje voor de sfeer

Naast het feit dat de BACTrack precies bijhoudt of je al dronken bent, wordt het ook een stuk lastiger om dat atje voor de sfeer te doen. Wanneer je te snel aan het drinken bent geeft je horloge je namelijk gewoon een melding. Atje voor de sfeer en horloge op tilt? Of gewoon geen snelle shotjes en atjes meer?

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.