corrigerend ondergoed
Saved Read later
Deel dit bericht

Zie er nog beter uit dankzij shapewear

Het is vandaag de dag haast niet meer weg te denken uit de hedendaagse Westerse cultuur. Shapewear, ook wel bekend als corrigerend ondergoed. Want eerlijk is eerlijk, we willen ons allemaal van onze beste kant laten. Of het nu simpelweg gaat om een gezellig avondje met de vriendinnen, buiten de deur eten of een gezellige bedrijfsborrel. Je neemt gewoon meer tijd om jezelf goed voor te bereiden voordat je de deur uitstapt. Laat de wereld maar zien wie je bent. En natuurlijk, je bent mooi zoals je bent. Maar je wil je op dat soort momenten toch graag nog even iets mooier voordoen.

Afvallen is niet altijd de oplossing

Veel mensen die druk bezig zijn met hun lichaam willen het liefst wat kilo’s kwijt. Maar afvallen lang niet altijd de beste oplossing. Sterker nog, wanneer je keihard gaat sporten val je niet veel af. Je bouwt namelijk spiermassa op, dus qua kilo’s ga je er echt niet snel op achteruit. Maar er zijn ook andere oplossingen om er gewoon net even iets strakker uit te kunnen zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van shapewear? Shapewear is ondergoed of lingerie die je onder je kleding draagt om er gewoon simpelweg wat strakker uit te zien. Zonder dat je er nou heel veel extra moeite voor hoeft te doen.

Bekijk ook:
Dit zijn de haarkleur trends van 2024 en tips voor de ideale keuze

Kies de juiste maatvoering

Een fout die vaak wordt gemaakt door mensen die shapewear of corrigerend ondergoed dragen, is dat ze niet de juiste maat kiezen. Als shapewear te klein is kan het dragen van dit ondergoed dan ook als ongemakkelijk worden ervaren. Maar dat is dus absoluut niet de bedoeling. Sterker nog, het zou juist comfortabel moeten zijn. Zit het niet comfortabel? Dan heb je niet de juiste maat of heb je de shapewear niet op de juiste manier aangetrokken. Je normale confectiemaat is vaak de juiste maat.

Verschillende shaping levels

Het is handig om goed na te denken in welke mate jouw ondergoed moet corrigeren. Er zijn namelijk verschillende levels op het gebied van shaping. Waar corrigerend ondergoed vroeger vooral erg strak zat, is dat nu gelukkig wel even anders. Bedenk daarom goed waar jij je corrigerende ondergoed onder zal gaan dragen en wat je verder precies nodig hebt. Zo zijn er drie verschillende correctie nivo’s. Light, medium en strong. De light variant strijkt je glad. Een medium variant corrigeert je figuur én zit comfortabel. Strong is, zoals te verwachten, sterk corrigerend.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.