in

CoolCool

Dit zijn de trends voor jouw badkamer

badkamer trends

Wanneer je een lange en drukke dag achter de rug hebt. Of juist wanneer je ’s ochtends wakker wordt. Een douche nemen we allemaal. En we brengen eigenlijk best veel tijd door in de douche. Reken eens terug, hoe lang heb jij je douche al? Is het inmiddels tijd voor wat vernieuwing in de badkamer? Wij gingen op zoek naar de trends die ook in jouw moderne badkamer niet mogen ontbreken.

Douchecabines

Een moderne douche begint natuurlijk met een moderne douchecabine. Eentje die aansluit bij alle wensen, behoeften en luxe van vandaag de dag. Ga je voor een standaard douchecabine waarin je alleen kunt douchen? Of ga je voor een stukje extra comfort met onder andere een regendouche of massagefunctie? Die keuze ligt natuurlijk bij jou. Daarnaast is het afhankelijk van de grootte van jouw badkamer wat voor type douchecabine je kunt plaatsen.

Daarnaast is het natuurlijk ook verstandig om naar de toekomst te kijken. Zo is een inloopdouche vandaag de dag niet alleen heel modern, het is ook een voorbereiding op de toekomst. Wanneer je niet meer zo gemakkelijk de douche instapt is het natuurlijk wel zo verstandig om dit zonder opstap te gaan doen.

Douchewanden

In tegenstelling tot een douchecabine is het ook mogelijk om een douchewand aan te schaffen. Een douchewand is ideaal wanneer je de badkamer zo open mogelijk wilt houden en voldoende ruimte wil hebben om je in te kunnen bewegen. Een douchewand is namelijk niet heel veel meer dan een stuk veiligheidsglas, die leverbaar is in tal van verschillende formaten designs en met verschillende afwerkingen. Een douchewand van douche-concurrent.nl sluit aan bij al je verwachtingen.

Lees ook:
De belangrijkste kenmerken van een goede bank

Daarnaast kun je zelf je persoonlijke voorkeuren aangeven met betrekking tot de douchewand die geplaatst moet gaan worden in jouw badkamer.

Designradiator

Maar het is niet alleen de douche die jouw badkamer maakt tot wat het is. Een mooie en moderne badkamer kan natuurlijk niet zonder een designradiator. Een designradiator is natuurlijk niets meer dan een verwarming. Maar het is van belang dat deze goed aansluit bij de rest van je badkamer. Zo zorg je ervoor dat jouw badkamer gewoon één geheel is. Een designradiator is, naast een mooi stukje interieur, ook nog eens ontzettend functioneel. Zo kun je aan deze radiator je handdoek laten drogen en zorgt de radiator voor een lekker warme badkamer. Want niemand stapt graag onder een warme douche vandaan als de badkamer ijskoud is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Write a prisoner: wordt penvrienden met een gevangene

Dit horloge weet precies of je dronken bent of niet