Top 5 beste smartphones van 2020! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 5 beste smartphones van 2020!

Het is weer zo ver, tijd om een nieuwe telefoon uit te kiezen. Dat is natuurlijk elke keer een lastige keuze, want wat verwacht je van een telefoon? Wat moet hij doen en kunnen, hoe goed moet de camera zijn, hoeveel geheugen moet hij hebben en zo gaat het lijstje nog wel even door. Om je hopelijk een klein beetje op weg te helpen bij de zoektocht hebben wij de top 5 smartphones van 2020 op een rijtje gezet voor je.

Galaxy S10 Plus

De Galaxy S10 Plus is de beste Galaxy telefoon die is uitgebracht.

Hij wordt bestuurd door Android 9.0, bezit een waanzinnige camera van 16 + 12 + 12 megapixel en heeft een beeldscherm van 5.8 inch Full HD+-display. De Galaxy S10 Plus bezit tevens over een mooi design, het oog wil tenslotte ook wat.

Wat wel een nadeel zou kunnen zijn is het prijskaartje. De Galaxy S10 Plus kost namelijk rond de 700 euro, wat best een smak geld is. Maar, deze telefoon is elke cent meer dan waard.

Top 5 beste smartphones van 2020! 14

Google Pixel 3

De Google Pixel heeft alles wat je van een goede smartphone verwacht.

Een 5 inch scherm met met een full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels, dit zorg voor een uitstekende beeldkwalitiet. Met de 8 megapixel camera aan de voorkant kan je heldere selfies en video’s maken, wat tegenwoordig natuurlijk een vereiste is van een telefoon. Er zit een camera app op die werkt met Smart Burst, hiermee kan je snel een groot aantal foto’s maken en Smart Burst kiest dan van alle foto’s de beste uit.

Bekijk ook:
Dyson luchtreinigers; de drie beste modellen op een rijtje

De Google Pixel 3 kost rond de 350 euro, wat best een schappelijke prijs is voor wat je er allemaal mee kan.

Xiaomi Mi 9

De Xiaomi Mi 9 is weer een sterk staaltje vakwerk van de Chinese fabrikant. Aan de achterkant zit een 48 megapixel camera, 12 megapixel camera en een 16 megapixel groothoeklens. Dit zorgt ervoor dat de camera onder alle omstandigheden goede foto’s kan maken.

Door de sterke processor en het geheugen is de Xiaomi Mi 9 uitermate geschikt voor games en video’s. De telefoon heeft een 6,4 inch beeldscherm, dit formaat ligt lekker in de hand.

De kosten voor deze fijne telefoon bedragen rond de 500 euro, al zou je met een goede aanbieding nog wel eens goedkoper uit kunnen komen.

IPhone 11

Natuurlijk worden in dit lijstje ook de Apple liefhebbers niet vergeten. De Iphone 11 is het broertje van de duurde iPhone 11 Pro en de grotere Iphone 11 Pro Max.

Hij bezit over een geweldige camera met een dubbele cameralens achter op van 12 megapixel en een scherpe frontcam aan de voorkant.

Het nadeel van Apple ten opzichte van Android in deze prijsklasse, is toch echt wel de beeldkwaliteit, vrijwel alle Android telefoons beschikken over een beter beeldscherm dan Apple telefoons. Het is echter niet per se storend, het scherm is helder en de pixels zijn prima.

Bekijk ook:
Waarom de Google Nest Protect V2 jouw volgende slimme rookmelder moet zijn

De iPhone 11 is verkrijgbaar vanaf ongeveer 770 euro voor een 64GB telefoon. Houdt er wel rekening mee dat ook bij deze iPhone het geheugen niet uit te breiden is.

OnePlus 7T

En dan zijn we nu aanbeland bij de nummer 1: de OnePlus 7T.

Deze telefoon heeft een 6.55 inch beeldscherm met een AMOLED paneel. Hij heeft ook maar liefst 4 camera’s met elk hun eigen functie wat er voor zorgt dat je onder alle omstandigheden goede plaatjes kan schieten.

Er zit een ZenModus op, deze modus zorgt er voor dat je bepaalde apps en notificaties voor een bepaalde tijd kan uitschakelen. Heel fijn als je even niet gestoord wil worden.

De OnePlus 7T is een fantastische telefoon, helder scherm, fijne camera’s, meer dan genoeg geheugen, accu gaat lang mee en hij laadt snel op en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Terecht de nummer 1 van 2019!

De prijs is ook nog best vriendelijk als je kijkt wat je er allemaal voor terug krijgt. De OnePlus 7T is verkrijgbaar voor rond de 600 euro.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.